Huawei P20 pametni telefon u novoj boji uskoro i u Hrvatskoj

Huawei P20

Zagreb, 10. kolovoza 2018.Huawei P20, pametni telefon, dobio je novo ruho. Radi se o novoj Twilight boji, specifičnoj po svojim ljubičastim, plavim i tirkiznim nijansama. Huawei je implementirao jedinstvenu novu boju u flagship model Huawei P20 Pro, a od sada se se može naći i na poleđini Huawei P20 modela.

Pantone, tvrtka koja se istaknula kao jedna od najvećih eksperata za boje u svijetu, izabrala je 2018. godine Ultra Violet kao boju godine, što potvrđuje da je novi detalj u sklopu P20 serije postao način diferencijacije na tržištu.

Nova boja inspirirana je Aurora Borealis svjetlošću, poznatom i pod nazivom polarna svjetlost. Specifična boja u kombinaciji sa zakrivljenim stražnjim dijelom omogućuje dobivanje širokog spektra boja. Ovaj visokokvalitetni uređaj sadržava 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a kad je memorija u pitanju.  Ima sve značajke pametnog telefona koji će zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih korisnika nudeći pritom izuzetno dobar omjer cijene i kvalitete.

Huawei P20 bit će dostupan od sredine kolovoza u slobodnoj prodaji i kod teleoperatera, gdje će se moći pronaći po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3,999.00 HRK.

M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar