HTC predstavlja HTC One A9s

Novi član HTC One obitelji inspiriran je prirodom i stvoren za život sa precizno izrađenim metalnim kućištem, čitačom otiska prsta i vrhunskom kamerom odlike su novog člana HTC One obitelji

htc

HTC One A9s -najnoviji pametni telefon višestruko nagrađivane obitelji HTC One kreiran je kako bi inspirirao novu generaciju mobilnih telefona koji pružaju besprijekornu preciznost izrade i kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Za svoj kultni dizajn i nevjerojatne značajke HTC One obitelj pametnih telefona osvojila je niz strukovnih nagrada, a HTC One A9s nastavlja tu tradiciju.Kućište pametnog telefona HTC One A9s inspirirano je prirodom, a dvobojna završna obrada savršeno reflektira svjetlo. Polirani rubovi neprimjetno se spajajusa zaslonom dijagonale 5 inča, dok se na tipkama i gumbu za uključivanje vidi koliko je pozornosti posvećeno svakom detalju. Osim što je elegantan, HTC One A9s je pouzdan i izdržljiv jer je tijekom proizvodnje bio izložen stotinama testova padanja i grebanja te stotinama sati ekstremnih vremenskih uvjeta.

htc2

Otvara se jednim dodirom prsta, senzor prepoznaje otisak prsta gotovo iz svakog kuta i položaja. HTC Boost+ istodobno čisti telefon od privremenih datoteka i šalje podsjetnike o aplikacijama koje neko vrijeme nisu korištene.

HTC Freestyle Layout oslobađa korisnika zaslonske mreže i dopušta kreativnost za povlačenje ikona, naljepnica i widgeta.

Glavna kamera na uređaju HTC One A9s ima razlučivost od 13 MP i značajku automatskog fokusiranja. BSI senzor pomaže snimiti detalje pri slabom osvjetljenju, a postavka Pro mode omogućuje snimanje u RAW formatu koji pruža potpuni nadzor nad naknadnim uređivanjem slike.

Prednja kamera od 5 MP omogućuje fantastično i jednostavno snimanje selfieja bez korištenja ruku uz pomoć značajke Glasovni selfie.

 

 

 

 

 

Sljedeći članak >
Sexyburger

Ostavite komentar