HTC predstavio najnovije modele pametnih telefona čiji je dizajn inspiriran urbanom modom

Osnovno obilježje tri najnovija modela u obitelji Desire – HTC DesireTM 530, 630 i 825 je efekt Micro Splash , posebni efekt nanošenja mikro kapljica boje na polikarbonatno kućište, tbog kojeg je svaki telefon istovremeno osoban i jedinstven na tržištu.

desireNovi HTC-ovi pametni telefoni u kombinacijama Stratus White Remix s dvobojnom micro splash obradom te Graphite Gray Remix sa zlatnom micro splash obradom za modele Desire 630 i 825 te Graphite Grey i Solid Stratus White za Desire 530, svakom korisniku omogućuju potpuno osobno iskustvo.

HTC-ovi su dizajneri osmislili kućišta u dva tona boje, mobitelima dodali uzicu inspiriranu ručkama na torbi te ih obogatili s više od 25.000 tema kojima se mjenjaju boje i pozadine na zaslonu u skladu s omiljenim fotografijama.

Desire 630 i 825 certificirani su za reprodukciju zvuka visoke rezolucije te dolaze s HTC-ovim revolucionarnim ozvučenjem BoomSound s tehnologijom Dolby Audio™. Zahvaljujući tome reprodukcija glazbe donosi četiri puta više zvučnih detalja u usporedbi s CD kvalitetom, što omogućuje bogatiji i dinamičniji zvuk. I Desire 630 i Desire 825 prodaju se s Hi-Res slušalicama koje pružaju vjerniju reprodukciju glazbe čim se uključi telefon.

headph

 HTC je ove telefone proizveo s prednjom kamerom rezolucije 5 MP te funkcijama automatskog i glasovnog okidanja (Auto Selfie i Voice Selfie), što omogućuje da se snimi fotografija bez fizičkog okidanja ili pritiska tipke. Integracija opcije Live Make-Up na modelima Desire 630 i 825 omogućuje dorade lica što će obradovati ljubitelje selfiaJ

Stražnja kamera na modelu HTC Desire 530 dolazi u rezoluciji od 8 MP, odnosno 13 MP na modelima Desire 630 i Desire 825. U telefone je ugrađen i senzor BSI koji povećava količinu primljenog svjetla te omogućuje snimanje kvalittetnih fotografija bez obzira na doba dana.

Značajka HTC Sensor Hub integrirana je u Desire 825, a omogućuje praćenje stanja organizma. Uvijek uključen, HTC Sensor Hub bilježi aktivnosti, geste i kretnje, te stvara statistike u realnom vremenu koje se automatski mogu povezati s nekim od najpopularnijih zdravstvenih i fitness aplikacija uključujući Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking, te Google Fit.

HTC Desire 530, 630 i 825 bit će dostupni diljem svijeta u trgovinama i online na htc.com, od ožujka 2016.

htc2

Ostavite komentar