HTC najavio dostupnost modela HTC DESIRE 626 u centrima Hrvatskog Telekoma

HTC Desire 626, nasljednik modela HTC Desire 620 uz različite kombinacije boja, brojne mogućnosti personalizacije te poboljšanu kameru koja donosi još oštrije fotografije dostupan je u centrima Hrvatskog Telekoma.

htc

“HTC Desire 626 dizajniran je da korisniku pruži najprilagodljivije i najosobnije korisničko iskustvo ikad. Zahvaljujući punom paketu naprednih značajki, donosimo najbolje u smislu personaliziranog dizajna i performansi, a sve to dostupno je i po vrlo pristupačnoj cijeni,” rekla je Petra Razić Rogić, regionalna direktorica HTC-a za regiju Adriatic.

HTC Desire 626 dolazi s operativnim sustavom Android™ 5.1 te HTC Sense™, koji omogućuje poboljšanu, potpuno prilagodljivu funkcionalnost sustava Android. Uz sučelje HTC Sense™, može se mijenjati izgled sučelja telefona zajedno s promjenama stila.

Opremljen je četverojezgrenim procesorom Snapdragon™ na radnom taktu od 1,2 GHz, HTC Desire 626 donosi glatke i pouzdane performanse uz mogućnost trenutnog streaminga filma, pokretanja najnovije aplikacije, igranja omiljene igre ili pregleda najnovijih fotografija, a sve to prikazuje se na 5-inčnom LCD ekranu u HD rezoluciji i živopisnim bojama.

Praćenje najnovijih vijesti na društvenim mrežama još je jednostavnije uz HTC BlinkFeed™, koji omogućuje jednostavan i trenutan pristup osobnom odabiru online sadržaja te mogućnost rada s informacijama izravno s početnog ekrana.

Uz glavnu kameru rezolucije 13 megapiksela ili prednju u rezoluciji 5 megapiksela, fotografije i autoportreti se mogu snimiti iz svakog kuta.

HTC Eye™ Experience omogućuje jednostavno uređivanje fotografija i trenutnu primjenu efekata koji dolaze predinstalirani u telefonu. HTC Desire 626 donosi i mogućnost snimanja visokokvalitetnog videa u rezoluciji 1080p na obje kamere, a koji se korištenjem značajke HTC ZoeHighlights mogu pretvarati u mini filmove te dijeliti s prijateljima i obitelji.

Interna memorija kapaciteta iznosi 16GB, s utorom MicroSDs podrške do 2TB dodatnog podatkovnog prostora.

HTC Desire 626 dolazi u tamno sivoj (DarkGrey) i plavoj (BlueLagoon) boji. Na web trgovini Hrvatskog Telekoma uređaji su dostupni od 15. siječnja,a u prodajnim centrima Hrvatskog Telekoma diljem Hrvatske od 19. siječnja.

A.M.

Ostavite komentar