HTC DESIRE 626 DOSTUPAN U HRVATSKOJ

Desire 626 je pametni telefon srednje klase koji donosi mogućnosti napredne personalizacije

Korporacija HTC (“HTC”), globalni lider u mobilnoj inovaciji i dizajnu, u Hrvatskoj predstavlja HTC Desire 626, nasljednika modela HTC Desire 620, koji je dostupan kod svih HTC-ovih maloprodajnih partnera. Uz različite kombinacije boja, beskrajne mogućnosti personalizacije te poboljšanu kameru koja donosi još oštrije fotografije, ovaj pristupačni pametni telefon omogućuje vam da izrazite svoju osobnost kao nikad dosad.

htc

“Naš novi model HTC Desire 626 dizajniran je da vam pruži najprilagodljivije i najosobnije korisničko iskustvo ikad. Zahvaljujući punom paketu naprednih značajki, korisniku donosimo najbolje u smislu personaliziranog dizajna i performansi, a sve to dostupno je i po vrlo pristupačnoj cijeni,” rekla je Petra Razić Rogić, regionalna direktorica HTC-a za regiju Adriatic.

HTC Desire626 nudi žive boje u predivno izrađenom dvobojnom kućištu te donosi potpuno jedinstveno korisničko iskustvo. Jednostavan i intuitivan, dolazi s operativnim sustavom Android™ 5.1 te HTC Sense™, koji omogućuje poboljšanu, potpuno prilagodljivu funkcionalnost sustava Android. Uz sučelje HTC Sense™, može se mijenjati izgled sučelja telefona zajedno s promjenama stila – maksimalna prilagodljivost uz minimalan trud.

Praćenje najnovijih vijesti na vašim društvenim mrežama još je jednostavnije uz HTC BlinkFeed™, koji omogućuje jednostavan i trenutan pristup osobnom odabiru online sadržaja.

 Uz glavnu kameru rezolucije 13 megapiksela ili prednju u rezoluciji 5 megapiksela, fotografije i autoportrete se mogu snimiti iz svakog kuta.

HTC Eye™ Experience omogućuje jednostavno uređivanje fotografija i trenutnu primjenu efekata koji dolaze predinstalirani u telefonu. HTC Desire 626 donosi i mogućnost snimanja visokokvalitetnog videa u rezoluciji 1080p na obje kamere, a koji se korištenjem značajke HTC ZoeHighlights mogu pretvarati u mini filmove te dijeliti s prijateljima i obitelji.

Uz čitav niz opcija pohrane podataka, od interne memorije kapaciteta16GB do utora MicroSDs podrškom za do 2TB dodatnog podatkovnog prostora, možete pohraniti i dijeliti svaku svoju fotografiju, videozapis ili iskustvo, koliko god često poželite.

HTC Desire 626 dolazi u tamno sivoj (DarkGrey) i plavoj (BlueLagoon) boji, a u maloprodaji je dostupan kod HTC Premium partnera, čiji je popis dostupan na http://www.htcfans.hr/prodaja-i-podrska/.

 

Midas

Ostavite komentar