HTC 10 je najnapredniji pametni telefon

EISA je u kategoriji „Mobilni uređaji“ nagradu „European Advanced Smartphone 2016-2017“dodijelila impresivnom pametnom telefonu – HTC 10

htc

Na svečanoj dodjeli nagrada Europskog udruženja za sliku i zvuk (EISA) , održanoj u petak navečer u sklopu IFA sajma u Berlinu, pametni telefon HTC 10 osvojio je, u kategoriji „Mobilni uređaji“, nagradu za „najnapredniji pametni telefon“ (European Advanced Smartphone 2016-2017).

HTC 10 je uređaj vrhunske kvalitete izrade i inovativnog dizajna. Ukoso porubljeni kutevi uređaja dodatno ističu tanak i elegantan izgled prednje strane uređaja, izrađen u potpunosti od stakla koje se savršeno spaja s metalnim kućištem.

Osim vrhunskim dizajnom, HTC 10 se može pohvaliti najnovijim Qualcomm Snapdragon 820 procesorom podržanim s četiri gigabajta RAM memorije, vrhunskim 5,2-inčnim QHD ekranom, dugotrajnom baterijom od 3.000 mAh i brzim QuickCharge 3.0 punjačem koji HTC 10 napuni do 50% u samo 30 minuta. HTC 10 ima selfie kameru sa zaslonskom bljeskalicom te glavnu UltraPixel kameru od 12 megapiksela s optičkom stabilizacijom i laserskim autofokusom.Vrhunske performanse kamere potvrdio je i nezavisni DxOMark test na kojem je HTC 10 osvojio 88 bodova što je jedan od najboljih rezultata ikad zabilježenih s kamerom pametnog telefona.

Android operativni sustav i HTC Sense korisničko okruženje, u velikoj mjeri očišćeni od dvostrukih aplikacija i suvišnog softvera, samo su dio specifikacija koje ga čine najboljim flagship pametnim telefonom ove godine.

„Kad se tome doda Hi-Res audio certifikat za zvuk najviše kvalitete, prelijepo metalno kućište i dvije teksture završne obrade, jasno je zašto je HTC 10 najpametniji među pametnim telefonima“, ističu u Europskom udruženje za sliku i zvuk (EISA) koje čini 50 specijaliziranih magazina iz 23 europske zemlje.

HTC 10 pametni telefon se nalazi u ponudi domaćih mobilnih operatora, a više o HTC 10 i EISA nagradama možete saznati na službenim stranicama i na htc.com.

 

 

 

Ostavite komentar