Hrvatski Telekom Prva liga na MAXtv-u, tportalu i na TVizzyju

Započinje prvo kolo najelitnijega nogometnog natjecanja u Hrvatskoj koje će se u sezonama 2017/2018. i 2018/2019. službeno zvati Hrvatski Telekom Prva liga.

I ove godine gledatelji MAXtv-a u programima Arenasporta moći će pratiti prijenose svih 36 kola sa po pet utakmica uz provjereno kvalitetne komentatore.

Na tportalu će se u gotovo realnom vremenu, samo nekoliko minuta nakon događaja uživo moći pogledati i golovi te najzanimljiviji trenuci utakmica (stative, prigode, kartoni…). Nakon završetka, tportal će prikazati i sažetke svake pojedine utakmice.

Golovi te najzanimljiviji trenuci sa svih utakmica moći će se u gotovo realnom vremenu vidjeti putem videonotifikacija s mobilne aplikacije TVizzy. Posrijedi je besplatna aplikacija uz koju će se najvažniji trenuci s utakmica moći pratiti na potpuno novi način. Samo dvije minute nakon ključnog trenutka u utakmici (postignutog gola, prilike, crvenog kartona…) na zaslone korisnika stići će notifikacija s videozapisom koji će se moći pregledavati čak i na zaključanom zaslonu. Putem aplikacije biraju se utakmice jednoga ili više nogometnih klubova kao i sadržaj koji se želi pratiti i primati putem notifikacija (samo golovi ili svi ključni trenuci). Unutar same aplikacije bit će dostupna i arhiva ključnih trenutaka svake pojedine utakmice Hrvatski Telekom Prve lige za kasnije pregledavanje.

Nakon odabranog kluba ili klubova, za vrijeme trajanja utakmice korisnik dobiva najprije tekstualnu i zvučnu notifikaciju o tome je li posrijedi gol ili neki drugi ključni trenutak. Nakon toga, pokretom prsta može pogledati videozapis o tome što se upravo dogodilo na nogometnom terenu.

Aplikacija koju su razvili Hrvatski Telekom i Aspida realizirana je na sve tri glavne platforme – iOS-u, Androidu i Windowsima.

A.M.

Midas

Ostavite komentar