Hrvatska predstavnica Lara Spajić pobjedila na svjetskom izboru modela World Top Model

Lara Spajić, hrvatska predstavnica pobjedila na svjetskom natjecanju World Top Model u Milanu
ls
Lara Spajić (17g) napravila je jedan od najvećih uspjeha hrvatskih modela  na svjetskom izboru World Top model koji se održao 17.12.2016 godine u Milanu i osvojila titulu World Top Model 2016.

Lara Spajić , pobjednica izbora World Top Model Croatia je među 40 finalistica iz cijeloga svijeta zapanjila modni svijet i  svojim jedinstvenim pristupom , izuzetnom samouvjerenošću  i samopouzdanjem, svojim znanjem i izgledom  doslovno pomela svoju konkurenciju. Pobjedom na tom prestižnom natjecanju modela osigurala je ugovor u vrijednosti 200.000 Eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija MAJOR Model Management iz Milana. Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta .  Mjesto prve pratilje osvojila djevojka, model  iz  Perua( Arlete Rujel delSolar) , dok je model iz Rumunjske osvojila titulu druge pratilje. 

ls2

Ovim velikim uspjehom hrvatske predstavnice na svjetskom natjecanju, možemo biti zahvalni i UMAH Udruženju manekena Hrvatske  i Sandri Šerbec, vlasnici licence za Hrvatsku koji su svojim izborom u Zagrebu (listopad.2016.) napravili pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu. Svojim dugogodišnjim radom i  uspješnom suradnjom s svim hrvatskim modnim agencijama, UMAH je ponovno pokazao da naši modeli zaista pripadaju u vrh svjetske mode.

ls3

Naravno da zasluge za ovako veliki uspjeh ima i Larina matična modna agencija Talia model i gđa. Tihana Harapin Zalepugin, čijim je zaslugama Lara  i dobila potrebno znanje, samopouzdanje i samouvjerenost.

Ovom pobjedom na svjetskom izboru, mlada Lara otvorila si je vrata svjetskih modnih pista i sigurni smo da je ovo samo početak njezine daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga.

 

 

 

Midas

Ostavite komentar