Hrvatska aplikacija za live dating koja će vam pomoći naći srodnu dušu!

Ovog Božića odlično se zabavite sa svojim prijateljima ili upoznajte svoju srodnu dušu

Božić je vrijeme kad se sve vrti oko ljubavi i druženja. Ako ste single za Božić i želite to promijeniti te pritom ne znate kakve sve tulume Zagreb nudi na Adventu –isprobajte hrvatsku aplikaciju za live dating koja ima odgovor na sve.  Ne samo da možete pronaći osobu za live dating, nego i prijatelje s kojim ćete čakulati na kavi, pojesti nešto u omiljenom restoranu iliplesati do jutarnjih sati na najboljim partijima u gradu.

Developeri zagrebačke tvrtke Lignum vitae usavršili su DRINK&PICK aplikaciju, koja nudi pronalazak idealne osobe za dating i to uživo, ali i osobe koja će vam praviti društvo i izlaziti s vama do ranih jutarnjih sati.

Nema više gubljenja vremena na bezbrojne sate dopisivanja i dogovaranja oko izlazaka ili dating-a. Upravo je to zasmetalo ekipi iz Lingnum vitae i inspiriralo ih da razviju aplikaciju koja nudi korisnicima dva izbora – da se druže sa svojim prijateljima ispijajući svoje omiljeno piće na eventima, koji im najviše odgovaraju ili da dogovore izlazak s njima idealnim tipom osobe.

 

View this post on Instagram

 

Drink and pick with us! 📲

A post shared by Drink And Pick (@drink_and_pick) on

Kako aplikacija funkcionira?

 Korisnik može izabrati između dva moda – DRINK i PICK MODE.

Svrha DRINK mode-a je da olakša nama i našim prijateljima – drinking buddie-ima dogovore i izbor mjesta za izlaske – od jutarnje ili podnevne kave pa sve do cjelonoćnog partijanja u klubu.

Korisnik prema svojim željama odabire na interaktivnoj mapi vrstu objekta (kao što su pub, lounge-bar, nightclub, restoran i sl), vrstu omiljenog pića te preferirani izbor muzike, a aplikacija mu daje informacije koje su uvjetovane njegovom trenutnom lokacijom te mu omogućava i pregledavanje svih evenata u gradu. Korisnik dodaje drinking buddie (postojeće ili nove prijatelje), koji u svakom trenutku mogu vidjeti na kojoj lokaciji se nalazi te se putem chata dogovoriti o svojim daljnjim planovima.

Dok vam DRINK mode daje priliku da se zabavite i otkrijete gdje su najbolji partiji u gradu te gdje se nalaze vaši prijatelji, PICK mode vam omogućava da u par klikova pronađete svoj idealni tip partnera i dogovorite dejt uživo. Korisnik se ulogira u drinking place, ispuni svoj i profil preferirane osobe, potom vidi kompatibilne korisnike koji se nalaze trenutno u nekom drinking place-u i može ih pozvati na piće. Novost ovdje je izbjegavanje interakcije između korisnika dok nisu oboje ulogirani u neku od lokacija registriranih unutar aplikacije i višesatno dopisivanje. Slijedeći korak je da razmijenite selfije, što znači da više nema fotografija koje nisu vaše ili su nastale prije 10 godina. Ako su oba korisnika odgovorila na selfijes YES, vrijeme je da započnete komunikaciju putem chata i dogovorite dejt.

Download aplikacije je besplatan i dostupan svim korisnicima Android i iOS mobilnih uređaja.

Isprobajte novu aplikaciju, koja vam pruža sve mogućnosti koje su vam potrebne.  Izađite van, družite se s prijateljima, zabavljajte na najboljim partijima u gradu i bez previše dogovaranja upoznajte idealnog partnera, odnosno idealnu partnericu.

Ostavite komentar