Hrvati doživljavaju orgazam 2-3 puta tjedno!

26.07.2017. – Povodom nadolazećeg Dana orgazma, koji se u mnogim zemljama svijeta održava 31. srpnja, LELO, vodeći brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, proveo je istraživanje o orgazmičnim navikama diljem svijeta u srpnju 2017. godine u kojem je sudjelovalo 2200 ispitanika iz 21 države. Prema rezultatima istraživanja doznajemo kako su Hrvati treći najglasniji narod, jer je više od trećine ispitanika navelo da prakticira glasne orgazme:)

Norvežani su puni žudnje, čak 35% ispitanika tvrdi da vrhunac postigne barem jednom dnevno. Iako se smatralo da su višestruki orgazmi u državama sjeverne Europe normalni, istraživanje je pokazalo da to nije točno. Primjerice, 2.54% Nijemaca nikada nije postiglo orgazam. Kod nas je situacija povoljnija jer istraživanje pokazuje da čak 33.51% Hrvata doživljava orgazam 2-3 puta tjedno.

Možda uistinu ima nešto u romanskim jezicima, budući da su se u države s najintenzivnijim orgazmima svrstali Čile, Italija i Španjolska. U ovom neobičnom trojcu, 10-13% ispitanika ocijenilo je moć svojih orgazama najvećim postotkom.

Najmanje intenzivan orgazam imaju Australci, 2% ocijenilo je da je na ljestvici od 1 do 10, njihov orgazam samo – jedan. No, po učestalosti orgazama treći su u svijetu. Istovremeno, čak 25% Hrvata ocijenilo je svoj intenzitet orgazma s 9 od ukupno 10 bodova.

Ako ste se ikada zapitali tko je najglasniji, odgovor vas neće iznenaditi: 65% Brazilaca pohvalilo se da vrišti u krevetu. Na drugom mjestu su Norvežani, koji su nešto tiši: 39.9% ispitanika priznalo je da ima glasne orgazme. Brazilci su glasniji od gotovo svih drugih naroda zajedno.

Portugalci su pritajeni ljubavnici, njih čak 42% navodi da su tijekom orgazma najčešće tihi. Nizozemci su im za petama. Većina naroda odgovorila je da “ponekad” ima glasne orgazme.

Hrvati su, prema istraživanju, treći najglasniji narod, jer je više od trećine ispitanika (37.5%) navelo da prakticira glasne orgazme.

Zanimljivost: ne postoji nikakva poveznica između količine zvuka tijekom orgazma i intenziteta koji se za to vrijeme doživljava.

Stručnjak za seks tvrtke LELO, Stu Nugent, ovom je prilikom rekao: “Rezultati istraživanja pobili su sve stereotipe i predrasude o različitim narodima. Tko bi vjerovao da čak trećina Norvežana uživa u barem jednom orgazmu dnevno? Nadalje, tko bi očekivao da su Britanci toliko divlji u krevetu, jer ih je čak 53% – najviši postotak u kategoriji – navelo da su često glasni tijekom orgazma? A možda ipak najviše iznenađuje to što se Amerikanci ni po čemu ne ističu u odnosu na druge narode. Vrijeme je da zaboravimo sve klišeje.“

A.M.

Ostavite komentar