HONOR 8 NA VELIKOM PLATNU

honor22. studenoga 2016. – Globalni brand pametnih telefona Honor objavio je vijest o suradnji s Marvel studijom na dugoočekivanom filmu “Doktor Strange” u kojem je predstavljen najnoviji Honor 8 pametni telefon. Osim pojavljivanja Honora 8 u popularnom filmu o neurokirurgu svjetskog glasa, dr. Stephenu Strangeu, suradnja Honora i Marvela uključuje i niz promotivnih kampanja.

Suradnja s Marvelom najnoviji je potez kreativne i dinamične marketinške inicijative koju, kreiranu posebno za generaciju Y, provodi Honor. Time koristi drugačiji pristup, pronalazeći mogućnosti za povezivanje s milenijskom generacijom kroz široku lepezu partnerstva koja sežu u svijet glazbe, filma, igraće industrije i svijeta sporta. Zajednički fokus na globalne korisnike i njihovu emocionalnu angažiranost koju dijele oba branda, čine ovu suradnju sasvim logičnom.

„Želimo oživjeti naš brand na načine koji su primamljivi milenijskoj generaciji. Uzbuđeni smo zbog suradnje sa svjetskim brandom kao što je Marvel koji inspirira gledatelje diljem svijeta na gotovo jednak način na koji Honor ima cilj za osnažiti i inspirirati svoje korisnike“, izjavio je Steven Wang, direktor marketinga tvrtke Honor.

Marvelov “Doktor Strange”, kojeg glumi slavni engleski glumac Benedict Cumberbatch, prenosi priču o svjetski poznatom neurokirurgu dr. Stephenu Strangeu  čiji se život promijeni zauvijek nakon užasne prometne nesreće u kojoj mu ruke završe smrskane i neupotrebljive. U potrazi za izlječenjem, Doktor Strange na misterioznom mjestu otkriva snažne čarobne moći.

“Doktor Strange” nametnuo se kao idealan kandidat za suradnju s Honorom. Vrijednosti koje naslovni lik prikazuje, hrabrost da prati svoj put, sklonost rješenju svih problem te odnos koji gaji prema tehnologiji, uistinu dolikuju pravom ambasadoru Honor marke telefona. Marvelov bogat ekosustav šarolikih, tehnološki osviještenih i inspirativnih likova pokazao se kao savršena kulisa za prikazivanje Honorove tehnologije koja nadahnjuje korisnike diljem svijeta da se usude sanjati veliko, da ostanu mladi u srcu te da budu hrabri, kako i nalaže Honor – “For the brave”.

Upravo Honor 8 kristalizira viziju ova dva branda. Sa svojim naprednim sustavom kamere s dvostrukom lećom, senzorom za otisak prsta, programabilnom pametnom tipkom i premium dizajnom od nekoliko slojeva stakla, Honor 8 pametni telefon povećava spektar mogućnosti za korisnike, a dostupan je u crnoj (Midnight Black), plavoj (Sapphire Blue) i bijeloj (Pearl White)boji.

Midas

Ostavite komentar