Honor 10 dobio nagradu ‘EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019’

Honor, mladenački, trendovski i inovativan smartphone e-brand, danas je od udrugeEuropean Imaging and Sound Association (EISA) dobio nagradu ‘EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019’ za najbolji lifestyle pametni telefon. EISA je pohvalila Honor 10 kao uređaj koji “savršeno odgovara i najzahtjevnijem mladom korisniku”.

„‘EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019’ već je treća EISA-ina nagrada dodijeljena Honoru. Ovo važno priznanje na tržištu govori nam da Honor osvaja srca i umove mladih diljem svijeta“, rekao je George Zhao, predsjednik Honora.

Svojim izlaskom na tržište, Honor 10, Honorov flagship pametni telefon za 2018., korisnicima je predstavio dvije revolucionarne tehnologije. EISA je pohvalila Honor 10 što ima „najinteligentniji sustav kamera na tržištu“ i napredan „AI software koji prilikom fotografiranja prepoznaje i prilagođava postavke za čak 500 životnih situacija.“ EISA je također komentirala „zapanjujući aluminijski okvir i stakleni dizajn pozadine Honora 10 – dostupnog u četiri elegantne boje“.

Honor 10 jako je dobro prihvaćen u najvažnijim medijima za potrošačku tehnologiju i među fanovima diljem svijeta. Nakon samo tri mjeseca od predstavljanja u Kini i dva mjeseca od globalnog predstavljanja u Londonu, Honor 10 prodan je u više od tri milijuna primjeraka. Iskustva korisnika izuzetno su pozitivna s mnogim ključnim značajkama ovog pametnog telefona. Honor 10 dobio je više od 10 priznanja IT medija, kao što su Editor’sChoice award Android Headlinea, Wiredova Best mid-range smartphone;Tech Radar ga je proglasio Best Smartphoneof 2018, Android Central mu je dodijelio Best $400 Phone i ChoiceAward, a Pocket-Lint Best Smartphone 2018.

Sažetak glavnih značajki Honora 10:

AI 2.0 kamera

 • Stražnja kamera rezolucije 24MP + 16MP koju podržava samostalno ugrađeni NPU procesor i prvi puta u industriji korištena tehnologija semantičke segmentacije slike
 • Prednja kamera rezolucije 24MP koju također podržava AI 2.0 tehnologija
 • Automatska stabilizacija slike (AIS)

Avangardni dizajn

 • 15 slojeva 3D stakla na pozadini uređaja, čime je dobiven šareni sjaj iz svakog kuta, na prirodnom svjetlu i u sjeni
 • Honor 10 korisnicima donosi fantastičnu kombinaciju boja – plavu Phantom Blue i zelenu Phantom Green. Ove dvije ikonične i revolucionarne boje nastale su u Paris AestheticsCenteru u Parizu, gdje je kreativnost i entuzijazam Honorovih inženjera i dizajnera došla do izričaja.

Ostalo

 • GPU Turbo
 • Prednji senzor ultrazvučnog otiska prsta smješten ispod stakla
 • 5,84-inčni FullView FHD + zaslon bez ruba
 • 4GB RAM-a i 64GB/128GB ROM-a
 • Honor SuperCharge 5V/4.5A s baterijom kapaciteta 3.400 mAh (tipična vrijednost)
 • EMUI 8.1 baziran na Androidu 8.1

Također postoji i u crnoj boji Midnight Black i sivoj Glacier Grey.

Dostupan je po cijeni od 3.599 kuna (model s 4 GB radne memorije i 64 GB prostora za pohranu). Model s dvostruko većim prostorom za pohranu podataka košta 3.999 kuna.

 

Midas Widget

Ostavite komentar