#HMBALMAINATION predstavljen na premijeri u New Yorku

ny2Sinoć je na Wall Streetu u New Yorku kolekcija Balmain x H&M imala svoju globalnu premijeru na modnoj pisti pred publikom punom slavnih osoba. Kylie Jenner, Diane Kruger, RosieHuntington-Whiteley i Alexa Chungneka su od imena koja su imala prilike ekskluzivno vidjeti glamuroznu, moćnu i raskošnu kolekciju koju je dizajnirao Olivier Rousteing. Kolekcija će biti dostupna u oko 250 trgovina širom svijeta i online od 5. studenog 2015, a u Hrvatskoj u H&M trgovini u centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6, Zagreb.

Kolekcija je predstavljena u prostoru uređenom kao futuristički sustav podzemne željeznice. Nakon ekskluzivne projekcije videozapisa glazbene podloge kampanje s Kendall Jenner plesne skupine zagrijale su atmosferu i pripremile okupljene za reviju s modelima kao što suGigiand Bella Hadid, JourdanDunn, AlessandraAmbrosio, KarlieKloss i JoanSmalls.

ny

Nakon modne revije Backstreet Boys band iznenadio je okupljene ekskluzivnim nastupom uživo, šireći vibru 90-ih.  Obožavatelji širom svijeta pozvani su da prate događaj putem aplikacije za stream uživo Periscope, dok se na društvenim mrežama događaj mogao pratiti s hashtagom #HMBalmaination.

ny3“Večeras se ostvario moj san. Energija i vibra bile su fantastične, a nastup grupe Backstreet Boys samo za Balmain x H&M bio je nevjerojatan. Čast mi je surađivati s H&M-om, a večerašnje pokretanje kolekcije nikad neću zaboraviti”, izjavio je Olivier Rousteing, kreativni direktor modne kuće Balmain.

“Pokretanje je bilo pravi odraz kolekcije Balmain x H&M, puno energije, pozitivnosti i glamura. Bio je to doživljaj kakav se javlja jednom u životu i ne možemo dočekati da podijelimo taj osjećaj sa svojim kupcima širom svijeta kad kolekcija napokon dođe u trgovine”, naglasila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

A.M.

Midas

Ostavite komentar