#HMBALMAINATION PRE – SHOPPING OKUPIO KREMU DOMAĆE DRUŠTVENE SCENE

Nakon spektakularne revije u New Yorku na kojoj je globalno predstavljena BALMAIN X H&M kolekcija, zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnom trgu sinoć je bila destinacija svih zaljubljenika u modu i shopping.

hm2

Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, koktelima i odličnoj glazbi. Ekskluzivan pre – shopping okupio je brojna poznata lica među kojima: Lejla Šehović, Anica Kovač, Mirjana Mikulec, Lana Jurčević, Lana Biondić, Nevena Rendeli, Nikolina Pišek, Iva Šarić Leko a tom prigodom regionalna glazbena zvijezda Severina Vučković i njen suprug Igor Kojić prvi su odjenuli odjeću iz BALMAIN X H&M  kolekcije.

anica

Balmain x H&M kolekcija nastala pod kreativnom palicom mladog Oliviera Roustinga te na jedinstven način objedinila je glamur, moć i raskoš. #HMBALMANATION pokret zarazio je cijeli svijet.

Kolekcija Balmain x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta od 5. studenog 2015, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6, Zagreb.

M.R.

 

 

Midas

Ostavite komentar