Haljine Ivice Skoke u novoj kampanji

Nakon predstavljanja nove kolekcije za jesen/zimu2015./16. na upravo završenom tjednu mode BIPA FASHION.HR, Ivica Skoko predstavlja kampanju za najnoviju kolekciju večernjih haljina.

is

Haljine u kampanji misterioznog naziva Moonlight – Sunlight, snimila je poznata modna fotografkinja Mare Milin.

Vjeran svom modnom izričaju i s potpisom dizajnera haljina za crvenih tepih, Skoko i u ovoj kolekciji ostaje vjeran eleganciji, ali ponekad čak i pretjeruje u naglašavanju luksuznog i svečanog. Raskošni materijali, ručno rađeni detalji kojima dizajner pridaje iznimnu važnost i čipka otkrivaju neobuzdanu ženstvenost i senzualnost. „Svaku ženu smatram posebnom i privlačnom na specifičan način te od toga polazim i kad kreiram. Bitno mi je da se žena dobro osjeća u svojoj koži noseći moje haljine pa je tako i ova kampanja pokazala ženu u istovremeno nježnom, romantičnom i izazovnom izdanju. Mare Milin je savršeno ulovila bit i esenciju žene za koju stvaram“, izjavio je Ivica Skoko.

 is3

Modernu princezu, drsku i nježnu, u Moonlight – Sunlight kampanji utjelovila je poznata manekenka Luna Valas, članica modne agencije Talia model koja se savršeno snašla u toj ulozi. Šminku potpisuje poznata make up artistica Ivana Bilandžija Billy, dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevin Murphyja Katica Topčić. Elegantnim i raskošnim haljinama Ivice Skoke i u ovoj je kampanji dala prepoznatljiv potpis Mare Milin.

A.M.

Midas

Ostavite komentar