Halidova uspješnica ‘Taman je’ oduševila mnoge!

Glazbena legenda uz koju su odrasle mnoge generacije diljem regije, ovoga proljeća ispisuje novu stranicu svoje karijere.

Halid Bešlić, vlasnik nekih od najvećih hitova, ali i koncerata, sutra, 13.04. dolazi u Osijek. Dvorana Gradski vrt, zasigurno će biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a ukoliko niste, svoju ulaznicu u posljednji trenutak možete osigurati putem sustava eventim.hr.

Aktualna uspješnica ‘Taman je’, mjesecima je nezaobilazni dio repertoara svih boljih glazbenih večeri, a da će upravo tako biti i u Osijeku, ne sumnjamo.

Kako doznajemo, vrijedna ekipa, predvođena legendarnim pjevačem, pripremila je koncert, o kojem će se još dugo pričati, stoga vjerujemo kako smo vam dali najbolju moguću pozivnicu i preporuku za nadolazeći vikend.

Nakon druženja sa publikom u Osijeku, Halid će nekoliko dana imati za odmor, a onda kreće put Rijeke, gdje će u petak, 10.05. oduševiti sve okupljene, u Dvorani Mladost.

Osim spomenutih koncerata, svoju publiku diljem cijele regije, Halid će ove godine sigurni smo iznenaditi još ponekim glazbenim iznenađenjem.
Do tada u najvećim hitovima Halida Bešlića, možete uživati i uz izdanje ‘Best Of’ u izdanju Hit Recordsa.

Ne propustite proljeće uz nezaboravne koncerte Halida Bešlića, 13.04. Osijek, Dvorana Gradski vrt i 10.05. Rijeka, Dvorana Mladost.

Ostavite komentar