GULIVER ČIZME ZA ZIMU 2016/2017

guliver2

Bez obzira na toplinu kasne jeseni, kraljice hladne sezone-čizme, zauzimaju sve više prostora u svakodnevim streetstyle outfitima modernih trendseterica.

guliverHrvatski brand Guliver i ove sezone oduševljava bogatom ponudom modela, kao i neodoljivim i pomaknutim dizajnom čizama do koljena.

Vidljivo inspirirana steam punkom i grunge utjecajima 90-ih, Guliver kolekcija donosi nam snažnu dominaciju crnih i tamnih tonova sjajne talijanske kože, maskulinih platformi, kao i sveprisutnih block potpetica. Key modeli naglašeni su upotrebnom tamnih metalnih dodataka poput zakovica ili pomalo robusnijih kopči, kao i zanimljivim i detaljiziranim prošivima i vezicama.

Klasični modeli osvajaju nosivošću i daleko poznatom udobnošću. Oni su elegantni i minimalistički, dok se crnim tonovima kože pridružuju modeli u konjak i crvenoj boji.

Guliver čizme savršeno se kombiniraju uz vruće trendove sezone. Izrazito romantične i ženstvene, baršunaste i til haljine prizivaju punk stav modela Ella, dok se elegantna čizma Bohemia podjednako dobro stilizira uz tartan haljine, kao i uz power poslovna odijela.

Midas

2 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Branka 01/23/2017 u 21:32 - Reply

    kako mogu kupiti crvene čizme guliver.lijepi pozdrav

Ostavite komentar