Guess proslavio 10. rođendan!

Sretan 10. rođendan želimo Guessu i još mnogo kreativnih kampanja u modnom svijetu!

guess

Guess je jučer u Zagrebu proslavio svoju desetu godišnjicu postojanja u Hrvatskoj, a na rođendanskoj zabavi su se pridružile mnoge zaljubljenice u Guess: Antonija Stupar Jurkin, Nevena Rendeli Vejzović, Kristina Krepela, Edita Misirić Vrkljan i Petra Kurtela, ali i ljubitelji modernog dizajna Igor Barberić, Damir Kedžo i Samir Šećerkadić koji su prepoznali bezvremensku eleganciju te nisu mogli odoljeti najboljoj rođendanskoj proslavi.

Neodoljiva proslava desetog rođendana započela je puhanjem svjećica na rođendanskoj ČOKOLADNOJ torti i veselim nazdravljanjem pjenušcem, dok su vodeći modni urednici i novinari zaželjeli Guess-u još mnogo uspješnih godina u modnom svijetu.

guess2

Duga modna povijest i američka tradicija učinili su Guess jednim od vodećih svjetskih brandova koji oblikuju životni stil. Guess u Hrvatskoj već deset godina ima važnu ulogu u oblikovanju modnih pravila – neumorna usmjerenost na nove ideje, stilove i inovativna kombinacija materijala omogućuju brandu da uvijek prati korak s najnovijim modnim trendovima.  Tijekom godina, Guess se etablirao kao vodeći modni brand u Hrvatskoj u segmentu accessoriesa i obuće sa svojim prepoznatljivim i modernim dizajnom kojeg iz sezone u sezonu prati sve više ljudi. Kroz povijest, Guess je postao prepoznatljiv i po svojim nadasve kreativnim i inovativnim kampanjama koje su oduvijek privlačile golem interes javnosti.

guess3

A.M.

Midas

Ostavite komentar