Guess predstavlja aktivne i ležerne jesenske komade!

Guess ruksak 1099 kn, torbica 779 kn, gležnjače_cijena na upit

Ako ste ovu jesen odlučili biti aktivniji ili jednostavno volite udobnu i sportsku odjeću –  popularni američki brend Guess predstavlja idealne odjevne komade za vas.

Ležeran, sportski look i dalje je velik hit, a nosi se u svim prigodama, čak i tamo gdje se najmanje očekuje.  Današnja Activewear kolekcija i sva sportska odjeća osim što zahtjeva maksimalnu udobnost i vrhunsku kvalitetu, važno je da bude moderna i chic jer se nosi i izvan sportskih terena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

reminder: working out increases serotonin 😊 tap to shop this set for the ultimate mood booster #GUESSActive

Objavu dijeli GUESS (@guess)

Ove sezone Guess inspiraciju crpi iz trenutnih trendova, ali i klasičnih stilova te ih kombinira kako bi stvorio ekskluzivan izbor upečatljivih komada koji će odisati jedinstvenom Guess privlačnošću. Inovativne tkanine i dizajn, jarke boje i efektni printovi ono su što ovu aktivnu odjeću čini prepoznatljivom.

Sportske tajice i top zanimljivog uzorka, osim za kućne treninge i teretanu možete kombinirati s traper jaknom ili jednostavnom majicom i nositi u šetnje gradom ili u shopping. Odjevni komadi poput duge dukserice koja je nosiva i kao haljina ili duga jakna u kombinaciji s trenirkom, učinit će vašu modnu kombinaciju punim pogotkom.

Nezaobilazani dio je i stilizirani Guess logotip koji se nalazi na svim komadima, a osobito na obveznim modnim dodacima – torbicama. Od sportskih varijanti u ponudi imate ruksake ili torbice koje se nose oko struka. Ako želite udobnu i modernu obuću u kojoj možete obavljati različite aktivnosti obavezno posjetite Guess trgovine, a i ove sezone must have su bijele gležnjače. Nakon što odaberete svoje favorite, spremni ste za aktivnu i chic jesen!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

denim is our world 🌎👖your first look at the Fall ’20 Campaign #LoveGUESS #GUESSJeans (📸: @joshryanphotos)

Objavu dijeli GUESS (@guess)

Svoju najdražu kombinaciju odaberite u Guess storeu ili na www.fashionandfriends.hr!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

our new denim staple: the sexy curve logo chain skinny jeans #GUESSJeans

Objavu dijeli GUESS (@guess)

 

Midas Widget

Ostavite komentar