Grčki brend APIVITA nadopunila Express Beauty liniju s dvije nove maske za lice!

Zagreb, 5. srpnja 2019.APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike koji ove godine slavi 40 godina postojanja, nadopunila je svoju Express Beauty liniju s dvije nove maske za lice u maramici. Maska za lice u maramici s avokadom namijenjena je dubinskoj hidrataciji kože dok je crna maska za lice s rogačem namijenjena njenom pročišćavanju i detoxu. Obje maske savršen su izbor za vruće ljetne dane kad na kožu trebamo stavljati samo proizvode koji je neće opteretiti, a s druge strane će joj pružiti njegu koja joj je prijeko potrebna.

 

View this post on Instagram

 

Dva nova dodatka Express Beauty obitelji su stigla! Jeste li već isprobali Express Beauty Tissue?😁😁 Naša Express Beauty Tissue maska s avokadom daje dubinsku vlažnost vašoj koži I pruža joj umirujući efekt, posebno nakon izlaganja suncu.🌞 Naša Express Beauty Tissue maska s rogačem pročišćava vašu kožu i pomaže joj riješiti se svih dosadnih prištića koji vam mogu upropastiti savršeni ljetni make up. Jako smo uzbuđeni što ćete probati naše nove maske i veselimo se vašim dojmovima! Nemojte nas zaboraviti označiti na vaše Instagram storyje kada probate maskice!❤❤ #apivita #apivitaturns40 #pollinatebeauty #apivitaexpresstissuemask #tissuemask #blacktissuemask #mask #detox #purify #moisturize #sooth #avocado #carob #mediterraneanbeautyfood #avokado #rogac #skincare #skin #summer #beauty #lifestyle

A post shared by Hydra Airpods (@apivitahrvatska) on

Maska za lice u maramici s avokadom hidratizira i umiruje kožu, a u sebi sadrži 95 posto organskih, prirodnih sastojaka. Maska je obogaćena uljem avokada koji njeguje i pruža dubinsku hidrataciju te ostavlja osjećaj udobnosti i svježine. Zahvaljujući bogatom udjelu proteina pšenice, prilagođava  se potrebama kože,a namijenjena je svim tipovima kože pa čak i onoj najosjetljivijoj. Maska savršeno prianja uz lice, kako bi maksimizirala apsorpciju aktivnih sastojaka.

Način upotrebe:

  1. Otvorite masku i uklonite prvi sloj u obliku lista.
  2. Nanesite na čistu i suhu kožu
  3. Uklonite drugi sloj maske dok rukom pridržavate njezin vrh.
  4. Prilagodite masku konturama svog lica te je ostavite da djeluje 10 minuta.
  5. Uklonite masku te nježno umasirajte ostatak proizvoda u lice ili ga uklonite s blazinicom.

Crna maska za lice u maramici s rogačem pruža osjećaj detoksifikacije te dubinski čisti kožu, a u sebi sadrži 94% prirodnih sastojaka. Idealna je za sve tipove kože, posebice masnu kožu jer zahvaljujući aktivnom ugljenu hrasta pročišćava kožu apsorbirajući višak sebuma, nakupljenih nečistoća, a uz sve to i minimizira pojavu pora. Zahvaljujući ekstraktu gljiva, koža nakon upotrebe postaje hidratizirana i podatna.

Način upotrebe:

  1. Otvorite masku, nanesite na čistu, suhu kožu i podesite je konturama lica.
  2. Ostavite masku da djeluje 10 minuta.
  3. Uklonite masku te nježno umasirajte ostatak proizvoda u lice ili ga uklonite s blazinicom.

Oba proizvoda su dermatološki testirana.


 

Midas Widget

Ostavite komentar