Goran Bare i Majke 17. prosinca u klubu Sax!

Nakon rasprodana tri koncerta u zagrebačkom klubu Sax!, najintrigantniji hrvatski rock sastav vraća se u kultni klub u centru Zagreba.
goran-bare

Karizmatični pjevač Goran Bare gostovao je na novom singlu Kandžije i Golih žena „Pištolj“ za koji je pripadajući videospot s Baretom u jednoj od glavnih uloga snimljen upravo u Saxu, gdje će legendarni roker uskoro nastupiti sa svojim Majkama.

Još jednomu Saxu će se redati najveći hitovi poznate hrvatske rock grupe. Energični vinkovački glazbenik i njegov bend intimnim će koncertom zasigurno i ovaj put oduševiti sve prisutne, a zagrebačku publiku i ovaj put očekuje pravi rock-blues spektakl te hitovi poput „Teške boje“, „Budi ponosan“, „A ti još plačeš“, „Vrijeme da se krene“, popraćeni Baretovim legendarnim monolozima.

Ulaznice za koncert Gorana Bareta i Majki mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna.

U prodaji su na blagajni kluba Sax! u Palmotićevoj ulici br. 22/2, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr

Midas

Ostavite komentar