Glamurozno blagdansko donje rublje

Čipka, vatreni crveni tonovi i saten kao vrući blagdanski detalji

455,00 kn, 303,00 kn

 

Ove zime začinite blagdane uz raskošno donje rublje s potpisom renomiranog brenda Palmers.

Brend je za blagdansku sezonu pripremio dvije linije donjeg rublja, Seductive Lace i Glamour Lace, koje će se idealno uklopiti u svečane outfite i romantične večeri te vam podariti dašak glamura.

455,00 kn, 189,00 kn

Palmers je za nadolazeće blagdane stavio naglasak na detalje poput vatrene crvene boje i delikatne čipke, koji krase ženstveno donje rublje. U liniji Seductive Lace, jarko crvena boja suptilno se pojavljuje kao tradicionalan blagdanski motiv. No, glavnu ulogu imaju crni transparentni i čipkasti detalji koji rublju daju lagano zavodljivu notu.

379,00 kn, 379,00 kn

Linija Glamour Lace je svečanija, a u njoj se osim vatrenih crvenih tonova i fine čipke ističu elegantni satenski detalji, dajući rublju dodatnu notu blagdanskog glamura i luksuza.

379,00kn, 531,00kn, 227,00 kn, 227,00 kn

Osim prekrasnog donjeg rublja, Palmers predstavlja i atraktivne spavaćice u istim tonovima. Elegantni krojevi i čiste linije obogaćeni su decentnim detaljima poput ženstvene čipke i minimalističkih mašnica.

Vatrene crvene note, glamurozna čipka i besprijekorna udobnost najbolji su izbor za nadolazeće blagdane, a u Palmersovoj izvedbi ostavit će vas bez daha.

Ostavite komentar