Glamurozna Anna Ewers u novoj Liu Jo kolekciji za jesen/zimu 2018/19

 

Nadolazeća Liu Jo kolekcija prije svega u fokus stavlja ženstvenost te naglašava glamur, a Anna Ewers, jedna od najvećih modnih ikona današnjice savršeno utjelovljuje opuštenu, glamuroznu i trendy Liu Jo ženu  koja se u jesenskim kombinacijama osjeća samopouzdano i ženstveno

Nova Liu Jo kampanja fokusirana je na evoluciju brenda prožetu kroz hashtag #Glamourizing što je u ovom kontekstu mnogo više od običnog koncepta.

Nit vodilja koja se provlači kroz cijelu kampanju ističe esenciju brenda koji naglašava glamur u svom najautentičnijem izdanju.

Nova Liu Jo zvijezda je top model Anna Ewers, jedna od najvećih modnih ikona današnjice koja je stala pred objektiv uglednog fotografskog dua Mert&Marcus.

Kroz kolekciju se ističu sofisticirane haljine, kožni ‘must have’ komadi, čipka, resice i zakovice dok elegantne Liu Jo torbe i cipele s visokim potpeticama daju glavni pečat svakoj odjevnoj kombinaciji.

Nova Liu Jo kampanja za jesen/zimu snažnog je glamuroznog identiteta u kojoj se svaka modno osvještena žena može prepoznati.

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar