Giorgio Armani Beauty predstavlja novu blagdansku kolekciju NIGHT LIGHT

gaBLAGDANSKA PALETA: FOKUS NA OČIMA

U igri svjetlosti i sjene nastaje blistavi svjetlosni trag, baš kao i u kolekciji Night Light: u odvažnom i glamuroznom looku sva su svjetla usmjerena na oči.

Nova blagdanska kolekcija Giorgio Armani Beauty nadahnuta je fotografskom tehnikom slikanja svjetlošću, kojom se kreiraju svjetlosni prikazi kroz suptilno balansiranje tame i izvora svjetlosti.

U srcu blagdanske kolekcije HOLIDAY PALETTE kriju se sjenila za oči i puderi, te šest novih nijansi ruževa ECSTASY LACQUER.

Slikanje svjetlošću je tehnika fotografiranja u tamnom okruženju uz dugu ekspoziciju i pomicanje izvora svjetlosti ili fotografskog aparata.

Raskošna BLAGDANSKA PALETA dolazi u prekrasnoj, crnoj lakiranoj kutijici s Armanijevim potpisom izvedenim pomoću tehnike slikanja svjetlošću. U jednom se redu nalazi makeup za oči, a u drugom makeup za postizanje prirodnog izgleda tena s daškom sofisticiranosti.

nl

Makeup za oči

Prvi red nudi deset biserastih i mat sjenila za oči – pravu simfoniju nijansi u rasponu od bijele do izrazito crne, s međutonovima u bež i smeđoj nijansi. Kontrastne boje kreiraju igru svjetlosti i sjene koja očima daju prirodan, sofisticiran izgled ili efekt mačjih očiju.

Biserasta sjenila za oči

Pet biserastih sjenila obavijaju oči intenzivnim svjetlosnim velom boje. Tajna njihovog sjaja krije se u samom srcu formule: više od 50% pigmenata je biserasto, s rasponom nijansi od zlatne, sivo-smeđe do smeđe s prelijevajućim efektom. Upotrebom tehnologije high pearl simplex dobiva se meka i podatna tekstura s baršunastim finišem. Makeup klizi ispod jagodica prstiju i vrlo se jednostavno nanosi.

Mat sjenila za oči

Pet mat sjenila za oči postupno pojačavaju intenzitet – od blistavo bijele do izrazito crne, s međutonovima u bež i smeđoj nijansi. Zahvaljujući revolucionarnom tehnološkom postignuću tzv. drymatte, klasičnoj mat formuli uz dodatak jedinstvenog sredstva za vezivanje vode, ova sjenila pružaju nevjerojatan osjećaj ugode. Visok udio pigmenata osigurava optimalno prekrivanje. Formula je iznimno meka, s baršunastim finišem.

Uz HOLIDAY PALETTE dolaze i dva kista za nanošenje sjenila.

ga2

Ten

Drugi red sadrži sve što je potrebno za kreiranje profinjenog i prirodnog tena, prepoznatljivog Armani looka: kompaktni puder, dvije podloge i dvije spužvice za lakše nanošenje. LUMINOUS SILK COMPACT je puder s univerzalnom nijansom i dvostrukom mogućnošću primjene – matira i poboljšava izgled tena za besprijekoran završni rezultat.

Dvije nijanse kremaste podloge MAESTRO FUSION MAKEUP mogu se koristiti za prikrivanje nepravilnosti, konturiranje ili popravke makeupa tijekom dana. HOLIDAY PALETTE dolazi u elegantnoj crnoj vrećici od materijala nalik na brušenu kožu, kao najbolji ženski saveznik za makeup po mjeri u bilo koje doba dana.

ECSTASY LACQUER: ŠEST NOVIH, NEODOLJIVIH NIJANSI

el

ECSTASY LACQUER predstavlja pravi dragulj suvremene tehnologije – savršenu ravnotežu između sjaja te ugode i hidratacije koju pruža balzam, za jedinstveni izgled usana naglašenih vibrantnim, dugotrajnim nijansama. Formulacija sadrži vodu, boju, glicerin i intenzivne pigmente za besprijekoran izgled usana uz dugotrajan osjećaj ugode.

Liniju ECSTASY LACQUER obogaćuje šest senzualnih blagdanskih nijansi, suptilnu paletu nude tonova, toplih ružičastih, crvenih i smeđih. Šest novih emocija koje uljepšavaju izgled usana i kože, bez obzira na boju tena.

Dvije nude nijanse za prirodan i sofisticiran izgled

Br. 507, puderasto ružičasta – zvijezda kolekcije

Br. 202, bež nijansa s prelijevajućim efektom

Dvije odvažne nijanse za božanstvene usne

Br. 203, smeđa nijansa s prelijevajućim efektom

Br. 204, kombinacija smeđe i ebanovine, s efektom laka

Dvije senzualne nijanse za naglašavanje usana

Br. 508, topla ružičasta

Br. 509, ružičasta s primjesom crvene

Obavijte lice, oči i usne svjetlosnim velom. Nova BLAGDANSKA kolekcija sadrži formulei nijanse koje će vašoj blistavoj pojavi dati sasvim novu dimenziju, bez obzira na razinu osvijetljenosti ambijenta u kojem se nalazite.”

Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani

PALETTE HOLIDAY 16    ̴  901hrk

ECSTASY LACQUER HOLIDAY    ̴  267 hrk

 

Midas

< Prijašnji članak
Poklanjamo Guess narukvicu
Sljedeći članak >
Justin Bieber u Medveščaku

Ostavite komentar