Garnier-ova nova generacija crne maske obogaćene ugljenom

Garnier Skin

Zagreb, 10. kolovoza 2018.: Garnier-ove maske za lice u maramici već su duže vrijeme dostupne na hrvatskom tržištu. Formula se nalazi na pamučnoj maramici koja se vrlo lako nanosi i skida s lica, a u svega 15 minuta licu pruža potrebnu hidrataciju, vraća neophodnu energiju i zdravi sjaj.

Garnier Skin Naturals Pure Charcoal Black Tissue Mask – pamučna crna maska novost je u liniji maski. Radi se o novoj generaciji pamučne crne maske u maramici obogaćenoj ugljenom, ekstraktom crnog čaja, LHA-om i hijaluronskom kiselinom. Postiže intenzivnu hidrataciju masne kože. Nakon primjene koža je pročišćena s matirajućim efektom.

Ostale postojeće maske u liniji:

Garnier Skin Naturals Tissue Mask Moisture + Aqua Bomb

Maska za lice u maramici za super hidrataciju. Vaša koža će biti intenzivno hidratizirana, djelovati revitalizirano i elastičnije.

Garnier Skin Naturals Tissue Mask Moisture + Freshness

Maska za lice u maramici za super hidrataciju i osjećaj svježine obogaćena ekstraktom zelenog čaja. Intenzivno hidratizira i osvježava kožu, a pore čini manje vidljivima.

Garnier Skin Naturals Tissue Mask Moisture + Comfort

Maska za lice u maramici za super hidrataciju i umirivanje kože. Vaša koža će biti intenzivno hidratizirana, umirena i meka na dodir.

Garnier Skin Naturals Tissue Mask Moisture + Relaxing Lavander

Maska za lice u maramici za uklanjanje znakova umora. Čini kožu intenzivno hidratiziranom, crte lica zaglađenim, a znakove umora smanjenim.

 NAČIN PRIMJENE:

  1. Odmotajte masku. Stavite bijelu stranu na očišćeno lice.
    2. Uklonite zaštitni sloj.
    3. Namjestite masku prema obrisima svog lica.
    4. Uklonite masku. Lagano masirajte ili upotrijebite vatu da biste uklonili višak. Nakon 15 minuta uklonite masku.

 Cijena maski iznosi 15,99kn

M.Z.

Ostavite komentar