Galileo predstavlja kampanju s dva nova ambasadora

Dok drugi biraju prolazne trendove, Galileo bira vječnu klasiku.

Imidž, kvaliteta i jedinstven dizajn – Galileo priča s Jankom Popovićem Volarićem i Veliborom Topićem u glavnim ulogama

Modni brand GALILEO i ove nas sezone uvodi u svoj svijet gdje savršeno spaja kvalitetu s jedinstvenim dizajnom.

Za 2018.godinu uz Janka Popovića Volarića,  Galileo u novoj kampanji predstavlja još jednog ambasadora, vrhunskog glumca Velibora Topića. Markantni glumac Velibor Topić utjelovio je modernog Galileo muškarca za 21. stoljeće, upravo onakvog kakvog Galileo predstavlja. Velibor već 25 godina živi u Londonu te niže uloge u velikim svjetskim produkcijama kao što su Nemoguća misija i Kingsman. Izborom ambasadora i nositelja kampanje  jasno se očituje da Galileo stremi samo ka najboljem i jedinstvenom, a ujedno i prepoznatljivom stilu. Galileo je i ovaj put pokazao da ide u korak sa potrebama suvremenog muškarca kojem su klasika i udobnost imperativ prilikom odabira odjeće.

Upravo Janko i Velibor pravi su primjeri muškarca koji znaju što hoće i uvijek biraju samo najbolje.

Odlična suradnja potvrdila se prilikom snimanja kampanje u Falkensteiner hotel & spa Iadera u Petrčanima.

U novoj kolekciji inspiriranoj potrebama suvremenog muškarca ističu se novi materijali reljefnog uzorka, prozračni lan te najfiniji pamuk, a kolekcija je idealna za sve muškarce koji se ne vole osjećati sputavano čak ni kada je riječ o poslovnom looku koji je odlično izbalansiran.

Ugodna, bogate teksturom i lišene suvišnih detalja GALILEO odijela u novoj sezoni dolaze u tri kroja (slim fit, regular i classic)  u kojima se može pronaći svaki muškarac. Minimalistički moderni sakoi od finih materijala sa svojim čistim linijama sjajno se nadopunjuju s elegantnim hlačama  ili trapericama koji u kombinaciji s cipelama čine prepoznatljivi Galileo potpis.  Kako bi svaki outfit bio savršeno zaokružen u ponudi su i neizostavni detalji poput leptir mašne, kravate, remena, novčanika i torbi. Posebnu pozornost ove sezone sigurno će privući i nove Galileo sunčane naočale kao i satovi koji su  elegantni, a ujedno i sportski te će se zasigurno savršeno uklopiti u stil svakog muškarca.

 Za uvid u cijeli asortiman posjetite web shop galileomen.com ili jednu od 45 trgovina u 4 države (Hrvatska, Slovenija, Srbija i Slovačka) te provjerite zašto se Galileo nametnuo kao neosporni tržišni lider među trgovinama muške mode i zauzeo vodeću poziciju na tržištu.

Ostavite komentar