Furla lansira prvu mirisnu kolekciju!

FURLA PIŠE NOVU STRANICU SVOJE POVIJESTI…LANSIRAJUĆI PRVU MIRISNU KOLEKCIJU KOJA SADRŽI PET MIRISA!

Furla proizvodi torbe, cipele i malu kožnu galanteriju i za žene i za muškarce. Nove licence za tekstil, naočale, satove i nedavno najava za licencu za prvi parfem marke Furla produžuju vrhunsku kvalitetu branda te izradu i suvremeni
estetski dizajn sa svrhom da stvore „lifestyle” modne dodatke koji dijele svoj talijanski stav sa svijetom.

Furlini lijepi, visokokvalitetni modni dodaci ističu se jedinstvenim talijanskim odnosom prema životu. Dizajnirani su s
jednostavnom svrhom da izmame osmijeh na lice kupca.

Furla je jedina svjetska marka u svojoj kategoriji s talijanskim nasljeđem. Osnovana 1927. od strane Alda Furlanetta u Bologni, Furla gleda u budućnost utemeljena na svojoj umjetničkoj prošlosti, sofisticirane elegancije i razigrane originalnosti. Brand koji nikada ne zaboravlja talijansku senzibilnost i izdašnu i kreativnu DNA, a sada ispisuje novu stranicu svoje povijesti lansirajući prvu mirisnu kolekciju sa pet očaravajućih mirisa!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marco Vidal (@marc_vid)

MAGNIFICA – Cvjetno-mošusno-voćna

Ovaj miris prirodno govori o intenzivnoj, šarmantnoj zavodljivoj i elegantnoj ženstvenosti. Razigrani pljusak mandarine, plave lavande i sočne breskve senzulano se povezuje s dragocjenim laticama jasmina i đurđicama. Sva senzualnost suhog jantara, vanilije i orhideje omotana dugotrajnošću sandalovine i treperavim mošusom.

ROMANTICA – Cvjetno-voćna

Sofisticirana ženstvenost pršti iz profinjenosti božura dok moderna i živahna nota dolazi od crnog ribiza i lista Davane. Baršunasti dodir očaravajuće vanilije koja se veže s kremastom sandalovinom i odvažnim pačulijem u neočekivanom zagrljaju. Radosna kreacija zamišljena da se nosi poput najelegantnijeg modnog dodatka.

IRRESISTIBILE – Cvjetno-zelena

Eterična ljepota ovog mirisa vrti se oko mirisnog buketa, gdje se čista bijela kamelija stapa sa zavodljivom tuberozom. Fascinantna kompozicija vodenih nota đurđice i razigranog cvijeta naranče. Osjetljiva i kompleksna, nematerijalna i opojna za suvremenu ženu.

PREZIOSA – Orijentalno-cvjetna

Šareno srce profinjenog senzualnog cvijeća, ruža i mirisni geranium je ono što čini ovaj miris jedinstvenim. Šafran i ružičasti papar plijene pažnju i sublimiraju cvjetnu jezgru u izvanredan trag. Na dnu, duet vanilije i antilopa daruju kompoziciju vječne elegancije. Miris koji govori jezikom luksuzne gracioznosti.

FAVOLOSA – Cvjetno-zelena

Miris koji privlači pozornost svojim modernim top notama grejpa i zelene mandarine koje vode do taktilnog srca zavodljivog cvijeća gdje se profinjenost magnolije stapa s otmjenošću božura. Zagrljaj bijelog mošusa i orcanoxa obavija miris nezaboravnim tragom. Za ženu koja živi, prepuna šarma i radosti.

Cijene: edp 30ml 328,10kn

edp 100ml 648,00kn

Furla mirise možete pronaći u Martimex i Muller parfumerijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Raičević Petrović (@by.sandrina)

Midas Widget

Ostavite komentar