Frizerski studio ETRA proslavio 10.godina rada

Studio Etra / INSPIRACIJA 20.10 ..gdje frizura odgovara svakom karakteru

U galeriji Kranjčar jučer je održana izložba fotografija i maski povodom proslave 10. godina rada frizerskog studija ETRA – vlasnice i kreativne direktorice Petra Granić Glowatzky.

etra2

Tim povodom Petra Granić Glowatzky, vlasnica i kreativna direktorica studija Etra uz brojne klijente, suradnike i prijatelje obilježila je 10 godina postojanja svoga studija partyjem uz muziku i frizure koje su je inspirirale u svome radu. Uzvanici su tako uz poklon-maske Etra studia, na jednu večer postali Friz-ikone (Amy Winehouse, Marilyn, Elvis, Lennon, Bowie u Ziggy fazi, Debbie Harry, Annie  Lennox, Grace Jones, Liza Minnelli i mnogi drugi).

etra

Ovu originalnu i jedinstvenu izložbu i proslavu podržale su brojne osobe iz javnog života poput: Judita Franković, Lana Barić, Iva Mihalić, Mare Milin, Damir Markovina, Livio Badurina, Ivan Glowatzky, Luka Bulić, modni duo I-gle i brojni drugi.

Kreativni koncept promocije frizerskog studija ETRA zamišljen je kao hommage slavnim frizurama. Projekt (izložba) ETRA MASKE, koji potpisuje kretivna direktorica studija Hamper Ivana Vučić, sastoji se od drvenih maski s ilustracijama Dine Idrizbegovića koje prikazuju 20 poznatih osoba (Bowie/Ziggie, Krystle Carrington, Princess Diana, Marilyn Monroe, Elvis Presley,  John Lennon, Anny Lennox, Grace Jones, Liza Minnelii, Limahl, Bjorn Borg, Blonndie, Andy Warhol, Amy Winehouse, Jonny Ramone, Dita von Teese…) čije su frizure postale njihov zaštitni znak. Maske su direktno tiskane na drvene ploče te ručno rezane na format sto ih čini unikatnim suvenirima frizerskog studija Etra.

etra3

INSPIRACIJA 20.10 pamtit će se po jedinstvenoj, originalnoj ideji koja je osmišljena da vas vrati u neku drugu dimenziju koja će vas nasmijati i dobro oraspoložiti, sve su to frizure koje su me na neki način inspirirale u poslu.

Fotografi koji su sudjelovali u stvaranju INSPIRACIJA 20.10 su  Mare Milin i Marko Grubišić, make up je djelo  Ivana Billy Bilanđija i Saše Jokovića dok glumice koje su utjelovile ovu priču su ambasadorice studija Etra: Judita Franković, Iva Mihalić i Lana Barić.

M.R.

Midas

Ostavite komentar