Fossil ljetna kolekcija u nježnim bojama i detaljima!

1195,00 kn, 895,00 kn, 1195,00 kn

Satovi su idealan ukras svakog outfita. Osim što ističu nečiji stil i pokazuju ukus, oni nam ujedno pomažu u svakodnevnoj organizaciji vremena i zadataka.

Hora Plus Fossil predstavlja ljetnu kolekciju satova u kojoj će svaka žena pronaći ponešto za sebe. Profinjene linije satova baziraju se na nježnim bojama i detaljima poput prugica, cvjetića i cirkona. Upotpunite ih s narukvicama od kože ili čelika u raznim bojama – srebrnoj, rose gold te kombinaciji istih.

Prugice

895,00 kn

Omiljen ljetni modni uzorak svakako su prugice. Kako biste bili ukorak s trendovima u novoj Fossil kolekciji pronađite satove s kožnom narukvicom na prugice. Dostupna je u dvije boje kućišta – modro plavoj i smaragdno zelenoj.

Cvjetići

Ljetna sezona 2019. obilježena je cvjetnim motivima u svim modnim aspektima. Tako možete birati između Fossil sata s kožnom narukvicom ili narukvicom od čelika u rose gold nijansi, a u obje varijante cvjetići su ključan detalj.

Cirkoni

Najčešći ukras na Fossil satovima su cirkoni. U najnovijoj kolekciji možete ih pronaći na većini ženskih satova. Na nekim modelima se ističu kao minimalistički detalj, dok se na drugima nalaze u glavnoj ulozi – kao dominantan niz oko kućišta sata.

Svoj omiljen Fossil sat iz najnovije kolekcije potražite na www.horaplus.hr ili na kontakt broj 01 4697 786.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

𝓼𝓮𝓵𝓯-𝓬𝓪𝓻𝓮

Objavu dijeli @ fossil

Midas Widget

< Prijašnji članak
Posebne Startasice Lily!

Ostavite komentar