FOREO LUNA mini 3 – najvjerniji saveznik za blistavu kožu!

Zagreb, 22. lipnja 2020.–Priprema, pozor, sad! Službeno se polako vraćamo u normalu nakon pandemije i napokon možemo uživati ​​u našim prvim vikend izletima u prirodi ili na obali za kojima smo toliko čeznuli! Švedski skintech brand FOREO predlaže što sve spakirati kako bi vikend bio nezaboravan.

Mala putna torba

Uz dvije-tri odjevne kombinacije i sunčane naočale ne smijemo zaboraviti beauty kozmetičku torbicu. Temeljito čišćenje lica i dalje je neophodno, i to ne samo za uklanjanje bakterija, prljavštine i viška sebuma, već i za otkrivanje blistavog, svježeg tena, spremnog za romantični spoj na plaži u zalazak sunca, zabavno putovanje s vašim BFF-ovima ili poseban trenutak rezerviran samo za vas. Poslijednja FOREO inovacija koja je srušila internet, LUNA mini 3, idealno je rješenje za sve tipove kože. Ovaj pametni uređaj kombinira nježnu snagu čišćenja ultra-mekog silikona s T-Sonic pulsacijama za savršenu blistavost vaše kože. Povezan s aplikacijom FOREO For You, ovaj je high-tech beauty gadget definitivno svestrana i dobra investicija. LUNA mini 3 neophodna je za vikend bijeg iz grada, ne zauzima mnogo mjesta u torbi, a osim nježnog čišćenja ima i tajno oružje: funkciju Glow Boost koja omogućuje postizanje najblistavijeg tena u samo 30 sekundi čime vam ostavlja dodatno vrijeme za zabavu ili odmor.

Dobro društvo i raspoloženje

Putovanja su uvijek zabavnija u dvoje ili više ljudi. Stoga okupite društvo i otisnite se na vikend za pamćenje. Promjena okoline pružit će vam novu energiju uz koju vam zasigurno osmjeh neće silaziti s lica, a upravo puno smijeha sve je što vam treba za odličnu zabavu! Kako biste postigli maksimalnu blistavost vaše kože prije izlaska ili romantične večere počastite kožu Glow Addict  maskom za lice, obogaćenom prirodnim ekstraktom bisera koji koži pruža zdravi sjaj.

Dovoljno je povezati masku s UFO uređajem za 90-sekundni tretman lica od kojeg će ono zablistati bisernim sjajem, a vi zadovoljstvom i srećom. Pružite si taj specijalni trenutak samo za sebe gdje god bili i ispišite lijepa sjećanja za cijeli život.

Svi FOREO proizvodi dostupni su online na www.foreo.com

Midas Widget

Ostavite komentar