FokusIRAJ SE na bitno! slogan je nove adidas Athletics Z.N.E kolekcije

adidas Athletics predstavlja novu Z.N.E. Zero-Dye majicu s kapuljačom

Zagreb 21. travnja 2017.–adidas Athletics predstavio je ključni proizvod nove kolekcije Z.N.E Zero-Dye–majicu s kapuljačom, tzv. hoodicu, koja pruža vrhunsku udobnost te svojim dizajnom omogućava sportašima da se fokusiraju na ono što je bitno prije izlaska na teren.

adidas Athletics kolekcija proizvedena je inovativnim procesom bez korištenja umjetnih bojila, koristeći samo materijale u svojim prirodnim bojama čime se smanjuje prekomjerno trošenje vode. Nova ekološka metoda proizvodnje odbacuje sve ono što je nebitno tereflektira viziju i fokus koji susportašima neophodni u pripremama prije izlaska na teren. Elegantan dizajn hoodice kao i predimenzionalna kapuljača svojim oblikom eliminiraju vanjske faktore koji mogu negativno utjecati na koncentraciju i omogućuje još učinkovitiji  fokus potreban za postizanje vrhunskih rezultata.

Slogan nove adidas Athletics Z.N.E kolekcije ”Fokusiraj se na bitno” potiče svijest kod sportaša ne samo na krajnji rezultat njihove igre već tu svijest proširuje i izvan okvira sporta i na okolinu koja ih okružuje.

U svojom pripremama prije izlaska na teren adidas Z.N.E. hoodicu isprobali su vrhunski sportaši poput nogometaša Paula Pogbe, atletičarke Tori Bowie  i tenisačice Coco Shilin.

Novu adidas Athletics kolekciju možete pronaći u adidas shopovima diljem Hrvatske kao i kod odabranih partnera, preporučena MPC ključnog proizvoda kolekcije Z.N.E. hodice iznosi 599kn.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar