Foch dizajniran i stvoren za poslovne Hrvatice!

vedrana2

Već iz prvog pogleda na kolekciju vidljiva je ciljana skupina kojoj se Avenue Foch Paris obraća – ženi koja je svoju estetiku pronašla u udobnosti klasičnijih odjevnih predmeta, što je uistinu super vijest za sve žene koje su pobornice rafiniranog damskog stila, a koje u današnjoj ponudi sve teže nalaze odjevni komad po svojoj mjeri. Tržište je zasićeno ponudom večernje/svečane modne odjeće stoga ne iznenađuje da je mlada dizajnerica posvetila svoj kreativni potencijal stvaranju nosive konfekcije i ostvarila uspjeh! To je ujedno i dokaz da modna priča može biti itekako uspješna ukoliko je  dobro osmišljena. O počecima i razvijanju same ideje, izazovima na putevima ostvarenja najbolje nam i najviše može reći dizajnerica brenda Vedrana Šehagić.

verdana1

Vedrana ispričajte za naše čitatelje Vaš početak osnivanja brenda i okolnosti, odnosno situacije koje su Vas dovele na put kojim se vrtoglavo uspinjete.

Oduvijek sam htjela biti modna dizajnerica, kako često kažem- dok još nisam bila potpuno sigurna što to znači. Još za vrijeme fakulteta napravila sam prvu kolekciju ekoloških bundi i kaputa u Parizu, koja je imala dobar odaziv na domaćem i stranom tržištu i tako je sve krenulo. Brend Foch je registriran u Parizu, a tijekom proteklih godina suradnju sam proširila sa još nekoliko europskih tvornica.

Na moj put definitivno je najveći utjecaj imala velika strast za kreativnošću, ali i poduzetnišvom, međutim uz sve to imam i sreću da su mi roditelji cijeli život u tekstilu i poduzetništvu stoga sam imala veliku podršku i kvalitetno mentorstvo s njihove strane.

Da li ste ikada htjeli odustati od svoje zamisli ili ste čvrsto vjerovali u svoj uspjeh?

Kada stvaram ne razmišljam o svom uspjehu već mi je cilj da u određenim okolnostima u svemu što radim pružim maksimum od sebe. Po prirodi sam energična i strastvena i onome što želim postići posvećujem se do maksimuma. Obzirom koliko volim svoj posao još mi nije palo napamet odustati od modene industrije.

Svakako, bilo je situacija kada sam htjela odseliti u inozemstvo zbog određenih okolnosti i opće situacije u našoj regiji. Međutim, još uvijek sam tu i ne odustajem, vrlo sam aktivna u poticanju ženskog poduzetništva i razvoja modne industrije u Hrvatskoj, nadam se da će tako i ostati.

Koji su Vam bili najveći izazovi?

Proces organizacije brenda izazov je sam po sebi, a svaki dan ga dosežu novi izazovi i promjene.

Danas je važno biti briljantan u svemu, ali i predvidjeti korak unaprijed što se događa na našem i svjetskom tržištu. Ja sam po prirodi kreativac i veliki mi je zadatak i odgovornost istovremeno održavati razinu dobre kreativne poduzetnice i dobre kreativne modne dizajnerice.

Da li je teže stvoriti dobar odjevni predmet ili ga je teže uspješno plasirati na tržište?

Moram priznati da ne mogu odlučiti što je od toga kompleksnije. Od same ideje do dolaska odjevnog predmeta u ruke krajnjeg korisnika je vrlo kompleksan proces gdje zaista mora sve biti na svom mjestu u svoje vrijeme- od ideje, konstrukcije, materijala, prezentacije, same lokacije i načina gdje i kako je prezentiran.

Svakako, da je naše tržište u boljoj ekonomskoj situaciji neke stvari bi bile jednostavnije kao i okolnost da bi trebali imati veću razinu odgovornosti da kupujemo domaće i lokalno.

Za sve one koji ne znaju recite nam koji je raspon cijena odjevnih predmeta?

Obzirom da proizvodim za šire tržište i veće serije, mogla sam prilagoditi dobre cijene u odnosu na okolnost da se radi o našem dizajnu i proizvodu.

Primjerice tunike i majice se kreću između 400-500 kn, hlače i suknje oko 500 kn, haljine 500-900 kn, u težim odjevnim predmetima naravno cijene su nešto više primjerice, kaput je 1900 kn, a kožni prozivodi kao i krzneni nose nešto veći razred cijene u skladu sa cijenom materijala o kojem se radi.

Također, naše mušterije nagrađivane su konstantnim popustima i poklonima.

Radim na dugoročnom stvaranju brenda i cilj mi je pružiti našem tržištu zaista korektne cijene u odnosu na kvalitetu materijala koji je zaista vrhunski.

Koje materijale preferirate u svojim kolekcijama?

Foch odjevne komade prozivodi nekoliko europskih, ali i domaće tvornice, to su redom specijalizirane proizvodnje za sve vrste mateirjala- od svih vrsta pletiva, preko štofa i buklea, mikrofibre, ali i kože i prirodnog i ekološkog krzna. Filozofija brenda je imati maksimalnu kvalitetu materijala, uvijek u najvećem postotku sadržaj prirodnih vlakana zbog udobnosti nošenja,ali i europsko porijeklo zbog očuvanja industrije na našim prostorima.

Navedite našim čitateljima prednosti tkanina koje odabirete.

Kada biram tkaninu, zadnje što gledam je cijena. Ono što je važno je da je tkanina kvalitetna, estetski prilagođena ciljanoj skupini za koju dizajniram – a to su poslovne žene i sve koje njeguju business casual stil. Tu je svakako važno ono što sam već napomenula da je tkanina prirodna, tako mi kolekciju čini uglavnom pamuk i viskoza, naročito kod odjevnih predmeta koji se nose direktno uz tijelo. To naše mušterije izrazito vole i cijene zbog udobnosti nošenja.

Što kod Vas kupci mogu dobiti, što Vas razlikuje od drugih brendova?

Ono što me izdvaja od većine modnih dizajnera na naštoj modnoj sceni je to što sam posvetila modni brend business i casul stilu odjevanja. U Fochu ćete dobiti vrlo velik spektar ponude različitih odjevnih predmeta i materijala obzirom da surađujem sa nekoliko europskih tvornica. Također je najvažnija prilagodba konstrukcije našim ženama, te navike poslovnog oblačenja na našim prostorima- to je nešto čemu posebno dajem na važnosti. Foch nije masovan brend koji postoji zbog žena diljem svijeta, on je stvoren i dizajniran prvenstveno za poslovne Hrvatice.

Sve više čujemo koliko se žene žale na konfekcijske brojeve, primjerice ispada da broj 40 ne odgovara ženama koje možda imaju 70-tak kilograma? Što Vi mislite o tome i prema kojim standardima su napravljene Vaše odjevne kreacije?

Usljed dolaska stranih brendova na naše tržište koji su i sami prekršili standarde dimezija veličina zbog trenda outsoarcing-a, odnosno prebacivanja proizvodnje odjeće u zemlje gdje je proizvodnja jeftina, sam standard se izgubio. Obzirom da naša država nije strogo zakonski regulirala etiketiranje u dijelu veličina, naše tržište je ostalo zbunjeno. Kupuju redom talijanske i kinske konstrukcije, a stoga i nose veće konfekcijske veličine od onih kojima pripadaju. To je izbor brenda, odnosno okolnost da strani masovni brend nema interes na našem tržištu prilagoditi veličine. Rezultat je nezadovoljstvo i zbunjenost krajnjih korisnika.

U odjeći koju ja stvaram inzistiram na hrvatskom standardu bez obzira na tvornicu u kojoj proizvodim. Primjerice, kožu i dio krzna prozvodim u Italiji, pa mi je svejedno 42, zaista naša 42 veličina.

Jako sam strastvena u borbi za standardizacijom tržišta i zaštitom naše prozvodnje u svim branšama.

Koji je moto Vašeg uspjeha?

Stvoriti te održati najveći standard kvalitete u svim segmentima poslovanja- kupcima pružiti najbolju kvalitetu dizajna i proizvodnje uz ugodnost kupnje, a zaposlenicima i partnerima pružiti užitak i zadovoljstvo suradnje održavajući humanost, kreativnost te konstantan razvoj. Također, pružiti podršku u stvaranju vizualnog identiteta svakoj ženi te željenom načinu predstavljanja te komuniciranja kroz vlastiti stil odjevanja. Na taj način pružiti osjećaj povjerenja i zadovoljstva noseći Foch prozivod.

Koji su Vaši planovi za skoru budućnost?

Obzirom da nam je aktualna kolekcija već u prodaji i da se veselim dobrim reakcijama mušterija, ja sam se već ozbiljno bacila na organizaciju kolekcije proljeće/ljeto 2017.

Također je kroz par dana otvaraje Foch webshop stranice, u koju je uključeno još nekoliko interesantnih stvari- moći ćete pronaći vrlo interesantne i edukativne tekstove iz područja mode i stila, savjeta o odjevanju te svim novostima u Fochu.

Obzirom da većina poslovnih žena nema vremena za klasičan način kupnje, a da je u gužvi u današnjim centrima nemoguće dobiti kompletnu uslugu i podršku, postojat će mogućnost bukiranja privatnog oblika kupnje gdje ću se ja moći osobno posvetiti i podružiti sa vama uz savjete i podršku.

Također, obzirom da je Foch već prepoznatljiv u poslovnom svijetu oblačenja, posebno me veseli projekt „Foch Corporate“ u kojemu svojim dizajnom surađujem sa pravnim licima u organizaciji vizuala stručnog osoblja te na taj način podršci u boljem predstavljanju na tržištu.

Razgovarala: Ana Mišić

Midas Widget

58 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

 1. Mirjana Mlinarić 11/28/2016 u 14:31 - Reply

  Kod Foch brenda sviđa mi se doza ženstvenosti u odjeći, ali sa dozom ozbiljnosti. To je baš moj stil koji volim i smatram da pristaje svakoj ozbiljnijoj ženi. Jednostavan je, a opet tako elegantan i privlači pažnju na sebe.

 2. Mihaela Sokolović 11/28/2016 u 14:53 - Reply

  Nažalost nemam nijedan Foch odjevni komad, ali jako bih ga voljela imati u svom ormaru.
  Mislim da bi svakoj ženi dobro stajao jer predstavlja eleganciju i odiše ženstvenošću. Baš takve odjevne komade volim nositi.
  Sjajne su mi njene poslovne kombinacije koje su stvarno bezvremenske i mogu se nositi stalno. Sviđa mi se njena savršena poslovna elegancija koja pruža sjajan izgled, a žena se istovremeno osjeća dobro u svojoj koži.
  Ono što mi se je najviše svidjelo su njene haljine od kojih su mi oči ispale kako su divne, ne lijepe nego baš divne.
  Njezini odjevni predmeti podižu raspoloženje, pogotovo sada u hladnim zimskim danima.
  Na mene su njezini odjevni komadi ostavili fenomenalan dojam. Ostala sam oduševljena i kada ću biti u Zagrebu sigurno ću navratiti u Gajevu 4.

 3. dubravka 11/28/2016 u 14:59 - Reply

  Nažalost nemam nijedan Foch odjevni komad, ali jako bih ga voljela imati… stvari su zaista prekrasne i moderne…

 4. Ljiljana Solenički 11/28/2016 u 15:16 - Reply

  Na žalost nemam ni jedan odjevni komad od Foch, pregledala sam stranice, ima divnih stvari, i poučnih članaka. Najviše mi se sviđaju haljinehttps://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15095491_929636173803333_3153107811001393029_n.jpg?oh=a63b020974577f8236bc8328eec7f0b5&oe=58BAF8E0

 5. Zlata Tot 11/28/2016 u 15:21 - Reply

  Na žalost nemam ni jedan odjevni predmet od Focha a predivni su jer sam pogledala na stranici, ima jako puno divnih stvari koje mi se sviđaju.

 6. jelena 11/29/2016 u 6:58 - Reply

  Nažalost nemam nijedan odjevni predmet i naravno voljela bi ga imati. taman za poslovne prilike, sastanke

  ali ovo mi je top,, neznam zasto me podsjeca na Audrey Hepburn…predivno klasika sa pomakom.

 7. Ksenija Cajzek 11/29/2016 u 7:46 - Reply

  Nažalost nemam ni jedan odjevni predmet od Focha, ali jako mi se sviđaju svi! Baš sam uživala gledajući ponudu, i već sam se vidjela u nekim od odjevnih kombinacija. Znam točno kako bi nosila koji komad jer je to odjeća baš po mojoj mjeri. S užitkom bih išla na posao u Foch odjeći, ali i prošetala po gradu i popila kavu na špici… Najviše mi se sviđaju jaknice i kardigani.

 8. Branka Kulaš 11/29/2016 u 9:20 - Reply

  Na žalost nemam ni jedan odjevni komad od Foch,, ali predivne su mi njihove haljine, prelijepi dizajn , kroj i jako su ženstvene. Elegantne haljine koje se mogu kombinirati kao poslovni ili večernji look.Ne samo haljine nego i ostali odjevni komadi su izvanredni i veoma rado bi ih nosila…

 9. Ana 11/29/2016 u 13:42 - Reply

  Nazalost nemam ni jedan komad brenda Foch. Tek sam i saznala za dizajnericu i njen dizajn. No, svidja mi se apsolutno sve sto sam vidjela na Facebook stranicu. Svi odjevni predmeti su elegantni, lezerni i unose dasak romantike u cjelokupan stil. Haljine su pun pogodak. Mislim da bih mogla pronaci nekoliko odlicnih komada za posao.

 10. suzi 11/29/2016 u 20:18 - Reply

  Još nemam, ali ima zbija prekrasnih stvari koje ću jednoga dana i imati.

 11. Božena Perak 11/30/2016 u 10:00 - Reply

  Nemam ništa od ovog brenda. Ali naravno da sam dobila želju kupiti si ponešta, jer su me oborili s nogu. Jednostavnost, a opet profinjenost, baš je ono šta volim.

 12. Danijela Lukac 11/30/2016 u 13:54 - Reply

  Nazalost nemam nijedan njihov odjevni predmet…
  Volim takav stil odjece…jednostavno; nenapadno; zenstveno.

 13. Triplel 12/01/2016 u 15:58 - Reply

  Nemam niti jedan njihov odjevni predmet jer mi zasad nije cjenovno prihvatljiv,ali da bih voljela imati,naravno da bih ,neću lagati ,predivno je,senzualno,ženstveno ,glamurozno a opet jednostavno,nadam se da ću barem jedan predmet ugostiti u svojem ormaru!

 14. Ivana Đuras 12/01/2016 u 23:39 - Reply

  Nemam još niti jedan odjevni predmet. Najviše mi se sviđaju tunike, veste, izgledaju toplo i udobno za zimske dane!

 15. Ivana Martinović 12/05/2016 u 17:56 - Reply

  U moru kiča i pomodnih komada odjeće koji su meni osobno potpupo neprivlačni i usiljeni, ova klasična marka odiše elegancijom, a koliko vidim i prihvatljivim cijenama. usudim se reći da su potukli Massimo Dutti, bravo gđo. Vedrana!

 16. Marina b. 12/05/2016 u 18:18 - Reply

  Nemam još ništa ali rado bi nosila 🙂

 17. Dragica 02/25/2017 u 18:09 - Reply

  Još nemam ni jedan odjevni komad iz Focha ali bi voljela imati,od Vedrane Šehagić mi sve sve sviđa.?

 18. Vivian 02/25/2017 u 18:18 - Reply

  Nemam jos nijedan Foch-ov odjevni predmet, ali nadam se da cu ubrzo nadoknaditi ovaj propust! Svidja mi se elegantan stil koji bi mogao dobro pristati i “starijim djevojkama sa kojom oblinom vise!”

 19. Ina 02/25/2017 u 19:07 - Reply

  Na žalost nemam niti jedan odjevni komad od Focha, ali sigurno ću ga imati u bliskoj budućnosti, pogotovo kad vidim prekrasnu kolekciju koju imaju. U kolekcijama Vedrane Šehagić mi se najviše sviđaju suknje i elegantne haljine.

 20. Jasba Jurić 02/25/2017 u 22:42 - Reply

  Nemam ništa od brenda “Foch” ali voljela bih osvojiti ovaj poklon bon jer dolazi proljeće i svima nam treba osvježenje u ormaru.
  U kolekcijama Vedrane Šehagić najviše mi se sviđaju ženstvene haljinice i nadam se uskoro biti vlasnica pokoje 😉

 21. Jasna Jurić 02/25/2017 u 22:44 - Reply

  Nemam ništa od brenda “Foch” ali voljela bih osvojiti ovaj poklon bon jer dolazi proljeće i svima nam treba osvježenje u ormaru.
  U kolekcijama Vedrane Šehagić najviše mi se sviđaju ženstvene haljinice i nadam se uskoro biti vlasnica pokoje ?

 22. Ana 02/26/2017 u 0:11 - Reply

  Nemam još ništa “Foch”, a jako mi se od Vedrane Š.sviđaju suknje i haljine!

 23. Ines Kristić 02/26/2017 u 0:37 - Reply

  Od Focha nemam trenutno nista. U kolekciji mi se najviše svidjaju haljine.

 24. Dunja Mak 02/26/2017 u 0:39 - Reply

  ODGOVOR NA NAGRADNO PITANJE: Još nemam nijedan odjevni predmet od Focha, a u kolekcijama Vedrane Šehagić najviše mi se sviđaju damske bundice i ona divna, bijela bluza s romantičnom mašnom sprijeda.

 25. Nikolina Brajdic 02/26/2017 u 7:01 - Reply

  Jos nemam niti jedan njihov odjevni predmet, ali bih voljela jer im je odjeca jednostavna a elegantna, i za mlade i starije, a posebno mi se svidju materijali i kvaliteta…

 26. Lill Lilly 02/26/2017 u 9:17 - Reply

  Uživam pratiti modne kolekcije Vedrane Šehagić i najviše što volim kod nje je ta dosljednost vrhunskim materijalima,kao i pomno dizajniranim krojevima koji pružaju prvenstveno maksimalnu udobnost,jer bitno je ugodno se osjećati u odjeći,a opet osim udobnosti sviđa mi se i sami vanjski izgled njenih modnih kolekcija jer Vedrana uvijek unosi aktualne modne trendove u svakodnevno ” business casual” odijevanje.Njezini modeli iz svake kolekcije FOCH nosivi su,lako se održavaju i što je bitno odlično kombiniraju.Njezina dosljednost modi zna biti i zaigrana,a to je dokazala meni osobno predivnim geometrijskim uzorcima.Iz njezine kolekcije,nažalost nemam još niti jedan odjevni komad,trenutno upijam i divim se njenim kolekcijama,te bi mi bila izuzetna čast odjenuti i nositi nešto tako lijepo i modno s njezinim potpisom.

 27. IrenaNJ 02/26/2017 u 10:04 - Reply

  Za sad nemam ništa iz Focha ali voljela bih da se to promijeni. Kolekcija im je naprosto fantastična. Teško je izdvojiti odjevni predmet koji mi se najviše sviđa. Htjela bih imati neku laganu haljinu ili bluzicu, a i torbe su mi zapele za oko.

 28. Gordana Brezovecki 02/26/2017 u 10:06 - Reply

  Posjedujem 2 haljine od Focha, koje obožavam nositi. Poslovni dizajn i kvalitetni materijali uobličeni u jednostavne, prekrasne, praktične, odjevne predmete, prikladne za razne situacije, ne samo poslovne izazove.
  U kolekcijama Vedrane Šehagić najviše mi se sviđaju upravo haljine, jer njih volim nositi, ali i suknje, veste.

 29. Đurđica Čerkez 02/26/2017 u 10:54 - Reply

  Nažalost nemam još nijedan vaš komad odjeće 🙂 što ne znači da ne bih voljela nešto imati jer je kolekcija super i predivno izgleda 🙂

 30. Gordana 02/26/2017 u 19:44 - Reply

  Nemam nista iz kolekcije al mi se svida jako jer je vesela, zzenstvena i moze proci za toliko prilika. Posao, zabava, izlazak a to je odlicno. Obozavam haljine pa su one moj favorit al iz ove kolekcije mi se svida apsolutno sve jer je sve nosivo ! <3

 31. Kristina Nekić 02/26/2017 u 20:27 - Reply

  Nisam nažalost probala ništa od Focha , a jako mi se sviđaju haljine i tunike jer su to moji omiljeni odjevni predmeti.

 32. Marijana 02/26/2017 u 20:34 - Reply

  Nemam od gospodje ili gospodjice Vedrane na zalost niti jednu dizajnersku krpicu,ali vec skicam.i jako mi se svidjeo njezin stil i cuda koja radi. Dojmile su me se haljine,jer imam fetis na njih,a ove godine svadbe kao u prici tako da svakako planiram uzeti nesro od nje,tj kupiti,ako ne osvojim! Lijepo je znati da u Lijepoj nasoj ima umjetnika zato #kupujmoHrvatsko <3

 33. Ivana 02/26/2017 u 20:36 - Reply

  Namam nazalost nista od Focha,a od Vedrane Šehagić mi se sve sviđa☺

 34. Boba 02/26/2017 u 20:46 - Reply

  Nažalost nemam još ništa iz Focha ali bih naravno voljela imati jer je kolekcija predivna, ženstvena…baš onakva kakvu volim i kakva mi treba…i za posao i za slobodno vrijeme. Svakako moram uskoro do Gajeve ?

 35. Ksenija Cajzek 02/26/2017 u 20:54 - Reply

  Odgovor: Na žalost nemam još ni jedan odjevni komad od Focha. U kolekcijama Vedrane Šehagić najviše mi se sviđa ženstvenost modela i jedan lijepi poslovni štih, te to što istovremeno modeli izgledaju vrlo ugodno za nošenje. Mislim da bi u ovim modelima bio pravi gušt provesti 10 i više sati na poslu, kad dođu takvi dani kad samo da ne spavam na poslu. Modeli su savršeni za posao, ali i za ležernu kavu nakon posla. Ma odlično!

 36. Karolina Tušek 02/27/2017 u 0:40 - Reply

  Nisam imala nista njihovo, kod nas to nazalost nije dostupno, zivim u malom mjestu i nemam prilike vidjeti takve kreacije uzivo, a kamoli ih probati ili kupiti :/ Divno je sve, stvarno je teako odabrati najbolje. Svidja mi se taj ozbiljniji, klasican, poslovan, a opet iznimno elegantan zenstveni stil. Svidjaju mi se kaputici i kao blejzeri, u raznim uzorcima <3

 37. Ruszmira T. 02/27/2017 u 8:36 - Reply

  Nemam nijedan Foch odjevni komad, ali mi se jako sviđa njihov stil. Najviše mi se u kolekcijama Vedrane Šehagić sviđaju vesele i vedre boje, baš odlične da razbiju Winter blues. Odjeća je nosiva u svakoj prilici, a koliko vidim cijene su itekako pristupačne. Dakle – kvalitetno, svevremenski i pristupačno 🙂 Ja sam – ZA !

 38. Jelena 02/27/2017 u 8:54 - Reply

  Nažalost nemam nijedan odjevni predmet od Foch-a , a najviše mi se sviđa jednostavnost i nosivost te mogučnost kombiniranja.

 39. Katy Mendaš 02/27/2017 u 15:57 - Reply

  Za sad nemam ni jedan Foch komad.
  Uvijek se smatralo da je krzno rezervirano samo za starije dame. Ali kad sam vidjela nove kreacije Focha promijenila sam mišljenje jer su modeli inovativni i moderni. Rado bi ih nosila i pritom se ne bi osjećala kao neka stara dama nego bi ponosno koračala gradom kao trendseterica!

 40. Lana 02/27/2017 u 22:57 - Reply

  Nažalost nemam ni jedan odjevni predmet od Focha :/. Iskreno sada sam prvi puta ugledala kreacije Focha i mogu reci da sam odusevljena. Meni se svida bas sve, najvise tunike koje obozavam da nosim. Iako sam prosla tridesetpetu jos uvijek volim da nosim dobar komad odjece u kojem prstim od samopouzdanja a imati bar jedan odjevni predmet od Focha za mene bi to bilo sreca i veselje jer bih si bila sva ponosna i vazna 😉

 41. Antonija 02/28/2017 u 9:45 - Reply

  Za sada nemam niti jedan komad od dizajnerice gđe. Šehagić . Gledajući FB stranicu stvarno ima lijepih stvari..od kaputa preko haljina, tunika ma svega 😉 Podržavam hrvatske dizajnere <3 samo nastavite tako!

 42. Tamara 02/28/2017 u 13:29 - Reply

  Odvodi nas u svijet poslovne mode na kreativan i uigran način. Uz nju se opraštam od sivila i monotonije uredske robe za koju većina ostalih misli da mora biti baš po špagi. Pozdravljam nešto novo, što me čini drugačijom, sretnijom i svakako modernom i ženstvenom jer ja to zaslužujem. Imam pelerinu koja je samo početak moje nove ljubavi.

 43. Goranka 02/28/2017 u 18:32 - Reply

  Od Focha nemam za sada ništa , nažalost :/ Ali toliko mi se sviđa Vedranina originalnost i iznimno cijenim ljude koje nisu kopija toliko raznih drugi ljudi i ideja. Sa ponosom bi nosila nešto njeno. Jer bi se tako i sam isticala u masi 🙂

 44. Silvija 02/28/2017 u 18:52 - Reply

  Biti ću najiskrenija i reći da još nikada nisam čula sa liniju Foch pa tako da nemam ni jedan odjevni predmet tog brenda… Pretraživajući na internetu uočila sam jako lijepi dizajn dizajnerice Vedrane Šehargić … Ženska linija FOCH nudi veliki izbor hlača, suknji, majica, tunika i haljina koje su povezane karakterističnim dizajnerskim potpisom Vedrane Šehagić. Posebno mi se sviđa taj njen stil rekla bih biznis casual koji odgovara svakoj ženi koja želi biti profinjena i ženstvena.
  Od srca bih voljela nositi njen dizajn jer sam se nekako našla u njenim kreacijama…posebno su mi se dojmile tunike i majice…
  Iskreno po prvi puta bih nosila nešto s nekim važnim potpisom što bih mi puno značilo…
  Nagrada vam je odlična i duboko se nadam da ću ke osvojiti i tako je prikazati na svom Beauty blogu..

 45. Marina b. 03/01/2017 u 12:24 - Reply

  nemam još niti jedan komad odjeće 🙁
  sviđa mi se puno modela jer su unikatni i posebni modeli 🙂

 46. Nediljka Jakšić 03/02/2017 u 14:41 - Reply

  Od Foch, nemam ni jedan komad odječe,a stil mi se uistinu sviđa, sve pohvale dizajnerici Vedrani Šehagić, bilo bi ljiepo da uskoro imam neki komad ovog lijepog , unikatnog i posebnog odjevnog predmeta ! 🙂 🙂

 47. Ida Franjević 03/03/2017 u 1:38 - Reply

  Nemam, ali me oduševila cijela kolekcija i svakako ću se počastiti i izabrati si neki od ovih divnih komada robe koje bi poželjela svaka moderna žena. Najviše mi se sviđa otmjen stil koji nije pretjeran, zatvoren ili klasičan. Moram paziti kako se odjevam na poslu i zahvalna sam kada netko poput nje iskoči iz klasičnog, rutinskog i da nam wauuu efekt za svaki dan.

 48. Renata Sruk 03/03/2017 u 11:13 - Reply

  Za sada još nemam ništa od Foch-a,ali mi se jako sviđaju haljine. Željela bi imati bar jednu takvu predivnu kvalitetnu haljinu.

 49. Goga 03/03/2017 u 12:25 - Reply

  Imam prekrasnu ljetnu košiljicu i malu crnu suknju i jako sam zadovoljna. Sviđa mi se Foch radi jednostavnosti, elegancije i kvalitete izrade. Super su modeli, klasični, a opet neklasični!!!!

 50. Irena Lanović 03/03/2017 u 12:56 - Reply

  Nemam niti jedan Foch odjevni predmet a željelq bij to jako!
  Prije svega sviđa mi se uglađeni stil kreacija, visok standard odjeće i materijala. Također mi se sviđa što su veličine odjeće prilagođene našim standardima.
  Od svega najviše mi se sviđaju tunike i elegantne poslovne kombinacije.

 51. Snježana 03/07/2017 u 17:40 - Reply

  Pratim Vedranin rad i mjesavina stilova kiji se mogu iskombinirati za svaku priliku daju posebnu dimenziju njezinom stvaralaštvu. Sve je nosivo i tesko bi se i odlucila sto najprije kupiti…vrijeme je da obnovim proljetnu garderobu s potpisom Vedrane, za sada kombiniram barem jednom tjedno njenu predivnu košulju koju sam kupila neposredno po otvorenju…:) ?

 52. Jadranka 03/07/2017 u 20:32 - Reply

  Još nemam niti jedan FOCH odjevni predmet, ali sigurna sam da će se to uskoro promijeniti. Moram priznati da nisam znala da mi je ovakva prekrasna odjeća, nosivih i naoko jednostavnih linija, a opet posebnog dizajna toliko blizu. Jako mi se sviđa korištenje prirodnih materijala kakve i sama preferiram, a cijene su i više nego korektne. Ovakvi komadi odjeće definitivno svakoj ženi daju potrebnu notu elegancije i dodatnu dozu samopouzdanja 🙂

 53. Josipa 03/07/2017 u 20:47 - Reply

  Do sada nisam imala niti jedan Foch odjevni komad, ali se nadam da uskoro hoću.
  Jako me privlači elegancija, a istodobno i jednostavnost.

 54. Ivana Baranj 03/07/2017 u 21:06 - Reply

  Foch odjevni predmeti su najdivniji komadi odjeće koji bi svaka žena željela imati.. Znam da si mnoge mogu priuštiti takve gušte,ali ja ne mogu.. Zato mi je želja imati bar jedan jedini Foch-ov komad odjeće.Volim eleganciju,volim ležernost i casual.. Jer volim kad žena u odjeći može iskazati svoju figuru i svoju divotu tijela..Inače sam jednostavan tip ženske osobe,ali volim i ja glamur i senzaciju., Željela bi u proljeće prošetati Zagrebom u tom jednom odjevnom komadu odjeće ako uspijem pobijediti u ovom natječaju..Jer žena sa pravom osobnosti,žena sa vedrošću i divnim osmijehom osvaja svijet. Osvaja svijet mode i odiše posebnom ljepotom. Vjerujem da dizajnerica Vedrana ima stila,ima tu svoju divnu ljubav prema kreacijama i zna što svaka žena želi imati,a to je FOCH odjeću.. :* 🙂

 55. Manuela Maltarić 03/07/2017 u 23:07 - Reply

  Nažalost netmat, sviđa mi se istovremena elegancija i ženstvenost u komadima
  https://www.facebook.com/FochAvenue/photos/a.278508392249451.48130.251328434967447/587074634726157/?type=3&theater

 56. Manuela Maltarić 03/07/2017 u 23:08 - Reply

  Nažalost nemam a voljela bih. Sviđa mi se istovremena elegancija i ženstvenost u komadima

  https://www.facebook.com/FochAvenue/photos/a.278508392249451.48130.251328434967447/587074634726157/?type=3&theater

 57. Ksenija 03/07/2017 u 23:36 - Reply

  Za Foch sam prvi put čula u biti čitala sam baš preko vašeg portala Lipadona i tada sam se prvi put upoznala i susrela sa tim brendom, ali još uvijek nemam niti jedan odjevni komad od Focha.
  U kolekcijama Vedrane Šehagić najviše mi se sviđaju uglavnom haljine koje su elegantne i ženstvene, ali i suknje te i tunike!!

Ostavite komentar