FILMSKA PRIČA O LJUBAVI PREMA HRANI I NOVIM ŽIVOTNIM PRILIKAMA

U filmu „Paklena kuhinja“ Bradley Cooper tumači lik glavnog kuhara, dok ga u Hrvatskoj personificira Šime Sušić na gastro odredištu Jamnice – JaKuham

jakuhamU zagrebačkom Cinestaru u dvorani Gold Class u četvrtak, 22. listopada u organizaciji gastro odredišta JaKuham gastro blogeri, novinari i poznate osobe pogledali su veliki filmski hit Paklena kuhinja (Burnt) s Bradleyjem Cooperom u glavnoj ulozi. I dok je Cooper glavni kuhar u odličnoj ekranizaciji ovoga gastro blockbustera, u Hrvatskoj je ta uloga pripala mladom kuharu Šimi Sušiću, koji svoje „kulinarske tajne” redovito otkriva na gastro odredištu Jamnice ‒ JaKuham.

Uz Jamnicu, koja je ovom gastro pričom odlučila razveseliti sve poklonike dobrog filma, ali još više istančanih gastro osjetila. Domaćini večeri bili su već spomenuti Šime Sušić i Nikolina Dianežević autori priča i recepata na JaKuham.hr, koji su za sve prisutne pripremili neodoljive gastro delicije. Uz odlične slane i slatke zalogaje koji su bili dio ove uzbudljive gastro avanture, Jamnica je još jednom potvrdila svoju priču da je idealno piće uz svaki obrok.

Filmska priča o buntovniku s Michellnovim zvjezdicama i vječitoj borbi između dobra i zla bila je odličan mamac za sve ljubitelje vrhunske gastronomije, za one koji pišu, razumiju i osjećaju hranu. A kroz ovaj film hranu su imali priliku osjetiti i glumac Nikša Krušelj, fotografkinja Mara Bratoš, umjetnički direktor i idejni začetnik Cro-a-Portera Viktor Drago, voditeljica Daniela Trbović, vlasnica PR agencije Lana Klingor Mihić te Lana Pavić, koji su sigurno pronašli recept koji će obogatiti njihovu kulinarsku zbirku.

Volite li dobar film koji govori o hrani, onda je Burnt priča koja će vas zarobiti svojim okusima, a tražite li piće koje će odlično pasati svakome vašem receptu to je Jamnica. Dok ćete na JaKuham.hr pronaći odgovore na sva vaša gastro pitanja.

 

 

Midas

Ostavite komentar