FILM „JASTOG“ DOBIVA DODATNU PROJEKCIJU U SKLOPU MAXtv FILMOMANIJE 9!

Zbog velikog interesa za kinoulaznice, film „Jastog“ priznatog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa u četvrtak, 8. 10. u 16:45 sati dobiva dodatnu projekciju!

jastog

Deveta po redu revija dobrog filma, MAXtv Filmomanija koja se održava ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol od četvrtka, 1. listopada pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma po naslovima koji se na njoj prikazuju spada u jednu od najatraktivnijih do sada. Dokaz tomu svakako je film „Jastog“ kultnog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa ovjenčanog s čak tri različite nagrade na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu u kojem su glavne uloge ostvarili Colin Farrell, Lea Seydoux, Rachel Weisz, John C. Reilly i Ben Whishaw, a za kojeg su dvije predviđene projekcije na reviji bile premalo za sve one koji su željeli pogledati ovo vrhunsko kinematografsko ostvarenje.

Zbog toga su organizatori ovogodišnje MAXtv Filmomanije 9 odlučili filmu omogućiti dodatnu projekciju u četvrtak, 8. listopada u 16:45 sati kako bi svi oni koji to nisu mogli učiniti do sada mogli pogledati film koji ne prestaje plijeniti pozornost gledatelja i kritike diljem svijeta.

Film „Jastog“ ljubavna je priča radnjom smještena u blisku budućnost gdje prema zakonu Grada svi samci bivaju uhićeni i smješteni u Hotel. U Hotelu svi imaju isti zadatak: u roku od 45 dana pronaći odgovarajućeg partnera. Ako to ne uspiju, bivaju pretvoreni u životinje prema vlastitom izboru i pušteni u Šumu. Glavni lik filma je očajni Muškarac koji iz Hotela bježi u Šumu gdje žive Usamljeni te se, suprotno pak njihovim zakonima, zaljubljuje u jednu pripadnicu njihove družine…

„Jastoga“ možete pogledati u sklopu revije dobrog filma MAXtv Filmomanija 9 u četvrtak, 8. listopada od 16:45 sati te u kinu Europa.

Midas

Ostavite komentar