Favorit u noćnoj njezi ravno sa polica Elizabeth Arden – Retinol kapsule!

Godine 1990 beauty brand Elizabeth Arden izazvao je revoluciju u industriju njege kože. Povezao je blagodati bio ceramida, identičnih prirodnim ceramidima kože, pohranjenih i savršeno zaštićenih u jednokratnoj, biorazgradivoj kapsuli. Time je postignut savršen balans prijeko potrebnih ceramida, odgovornih za povezivanje stanica kože i jačanje prirodne zaštitne uloge kože.

 U pionirskom duhu nastavljaju sa inovacijama i lansiraju novi proizvod Retinole Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum.

 

View this post on Instagram

 

Your newest nighttime favorite. Our #RetinolCeramideCaps. Visible evidence. More youthful-looking skin.

A post shared by Elizabeth Arden (@elizabetharden) on

Retinol je izuzetno snažan i djelotvoran sastojak koji pomaže u zaglađivanju linija i bora te potiče stvaranje kolagena.

Povezivanjem retinola i ceramida, zaštićenih u jednokratnoj dozi kapsule, spriječen je gubitak svojstva retinola koji je izuzetno osjetljiv i nestabilan na svijetlost i utjecaj zraka.

Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum pomaže smanjiti vidljivost linija i bora te usavršava teksturu, ton i blistavost kože. Istovremeno vlaži kožu i poboljšava njezinu prirodnu zaštitnu barijeru. Peptidi dodatno pomažu u  zaglađivanju bora i vraćaju elasticitet koži. Avokado, suncokretove sjemenke i maslinovo ulje hidratiziraju i osvježavaju kožu.

Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum koristi se prije uobičajene noćne kreme.

Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum  dostupan je po cijeni 685,00 kn u Muelleru, Martimex parfumerijama i Anabella parfumerijama.

 

< Prijašnji članak
Vježbe koje izravnavaju trbuh
Sljedeći članak >
SUPER KREDIT – XXXL Lesnina

Ostavite komentar