FACE FABRIC baš poput savršenog para traperica!

Armanijeva podloga za besprijekoran izgled kože FACE FABRIC iznova je u središtu pozornosti!

Kreirana prije deset godina, Armanijeva podloga za besprijekoran izgled kože FACE FABRIC iznova je u središtu pozornosti kao neizostavan proizvod za svakodnevni makeup.

Ponovno otkrivanje čari podloge FACE FABRIC nalikuje isprobavanju savršenog para traperica: osjećaj „druge kože“ uz ležeran, ekstra mat finiš ovaj legendarni proizvod čini ključnim saveznikom koji će obogatiti vaš život.

Prozračna formula FACE FABRIC iznimno je nosiva u svim prilikama: ne ostavlja mastan ili praškast trag; donosi svježinu i prekrasno se stapa s kožom, baš poput savršenog para traperica.

Kao da je napravljena od rastezljive tkanine koja ugodno prianja na ženstvene obline, FACE FABRIC sadrži tehnologiju koja na koži stvara nevidljivi sloj, prekrivajući nepravilnosti u djeliću sekunde.

Tehnologija „Softlashoil“ osigurava delikatnu i hlapljivu formulaciju koja se lako nanosi, ostavljajući samo postojan i iznimno ugodan sloj na površini kože. Meka i prozračna, savršeno obavija lice – poput traperica koje prate oblik tijela. Topiva se tekstura odmah stapa s kožom, kao da su stvoreni jedno za drugo.

3D tehnologija elastičnih vlakana „MicroFiltexturizer“ donosi rastezljiv polimer koji se stapa s konturama lica, oblikujući ih do savršenog mat finiša koji traje cijeli dan.

Nevidljivo poput trika, FACE FABRIC sakriva nepravilnosti i vidljive pore, baš poput druge kože. U sekundi, koža je glatkija, savršenija i izgleda prirodnije no ikad.

SVAKODNEVNE NIJANSE ZA LEŽERAN IZGLED

Svaka žena nosi svoj omiljeni par ispranih traperica u boji koja joj najbolje odgovara. Na sličan način, 8 nijansi podloge FACE FABRIC savršeno odgovaraju svim tonovima kože.

Kombinirajući providne mineralne pigmente željeznih i titanijevih oksida s organskim sastojcima, formula se odmah po nanošenju sljubljuje sa kožom.

TEKSTURA KOJA SE TOPI U DODIRU S KOŽOM, DUGOTRAJAN MAT UČINAK

Idealna za mladu kožu, formula je meka na dodir – lako se stapa i nadograđuje, omogućavajući jednostavnu primjenu. Pruža optimalnu pokrivenost, a ekstra mat finiš osigurava savršen izgled kože u bilo koje vrijeme i u bilo kojoj prilici. Tako je nevidljiva, baš kao da je i nema.

SAVRŠENA NIJANSA I PERSONALIZIRANE NALJEPNICE

Legendarni proizvod FACE FABRIC nježno miluje kožu … personalizirajte ga naljepnicama koje ćete dobiti prilikom kupnje kako bi bio prepoznatljiv i samo vaš.

NEIZOSTAVAN DIO MAKEUPA ZA SVE TONOVE KOŽE

Prirodne i ležerne, tri zaštitna lica Armanijeve kampanje za FACE FABRIC predstavljaju ljepotu različitih tipova i tonova kože, koja dolazi do izražaja zahvaljujući ovom legendarnom proizvodu.

Klasična bijela košulja, ležerne traperice: kampanja se temelji na priči o novom neizostavnom proizvodu dekorativne kozmetike. Iznimno nosiva i multifunkcionalna, ova je podloga novo tajno oružje za isticanje ljepote kože u svim prilikama. Isprobajte nijanse i pronađite onu koja vam savršeno odgovara – a zatim je više nikad ne ispuštajte iz ruku.

„Face Fabricima vjerne obožavatelje, a često se može naći i u kozmetičkim torbicama mnogih zvijezda s kojima sam radila.

Znamo i zašto – zbog fantastične moći prekrivanja nepravilnosti i prirodnog, mat finiša sjajan je izbor za svakodnevnu podlogu koja se lako nanosi, a da pritom ne morate biti profesionalni visažist!“

Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani

FACE FABRIC je dostupan ekskluzivno samo u Douglas parfumerijama – trg J. bana Jelačića, Arena Centar Zagreb, Mall of Split po cijeni od  369,00 hrk

Ostavite komentar