Evo zbog čega bi ga trebali ostaviti!

Ako muškarac ima ove karakteristike, nemojte se udati za njega!

Ljubav nas često zna zaslijepiti i potaknuti nas da donesemo oduke za koje kad tad zažalimo. Posebno, ako se udamo za osobu koja nije za nas.

I zato budite oprezne! Ako muškarac ima sljedeće karakteristike koje donosimo u nastavku, bježite od njega!

 1. Više je fokusiran na posao nego na vas. Ako se već sada tako ponaša, što mislite da li će imati više vremena za vas u braku. S brakom dolazi i više odgovornisti i obaveza i ako ne može naći vremena za vas sada, u braku će sigurno biti još gora situacija.
 2. Vrlo je ograničen u razmišljanju. Ako se udate za takvog muškarca, to će biti noćna mora za vas. Nema ničeg goreg od toga da vas netko ograničava na bilo koji način.
 3. Sklon je emocionalnom i fizičkom zlostavljanju i ne poštuje vas! Takav muškarac nije vrijedan da se uopće naziva muškarcem, a kamoli da se netko uda za njega.
 4. Lažljivac je. Svaka veza i odnos bi se trebao graditi na povjerenju. Ako laže, kako možete graditi vezu, brak s nekim komu ne možete vjerovati?
 5. Nalazi izlike za neodržana obećanja. Ako ne može održati svoja obećanja, ili vas do zadnje minute drži u lažnoj nadi, zapravo vam govori da na njega ne možete računati.
 6. Ne zaboravlja konflikte iz prošlosti. Takav čovjek vam može zagorčati život i napraviti od njega pakao jer se ne zna riješiti ljutnje i frustracija koje su odavno ‘probavljene’.
 7. Mrzi životinje. Ako vas dovede pred izbor između sebe i ljubimca, odaberite ljubimca! Svatko tko ne voli životinje nije dobra osoba i točka!
 8. Nikada ne preispituje svoje odluke. Muškarac koji donosi odluke koje nikada ne preispituje, nije dobar materijal za brak.
 9. Previše je ovisan o vama. Muškarac kojemu ste potrebni iz razloga jer je previše nesiguran i jer ne prihvaća sebe, sigurno nema sposobnost da voli nekog drugog i poštuje.
 10. Znate, kako se kaže, jednom vas prevari, uvijek će vas prevariti.
 11. Nezreo je. Ako se ponaša kao dijete, ne možete od njega očekivati da se ponaša odgovorno u braku.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar