Evo što je muškarcima neodoljivo kod žena!

Jeste li bili u situaciji da svi ‘dečki’ u društvu padaju na jednu djevojku koja nije ni najzgodnija niti najljepša? Donosimo objašnjenje! Saznajte što to privlači muškarce i šta oni smatraju neodoljivim kod svoje partnerice.

Psiholozi su ustanovili da muškarce najviše privlače dva tipa žena. A zajedničko im je to što ih podsjećaju na njihovu majku! Zar nije to pomalo logično? Dok djevojke traže partnere sa osobinama svog oca, muškarci traže partnericu koja ih podsjeća na majku.

Zašto? Podsvjesno, vole se osjećati sigurno i zaštićeno kao u svom djetinjstvu kada su bili pored svoje majke. Ideal odnosa kakvom težimo potiče iz obrasca odnosa kakav smo imali u djetinjstvu. Privlači nas sve što izaziva lijepe emocije koje su vezane uz period bezbrižnog djetinjstva.

I nemojte osuđivati snažne muškarce koji duboku u sebi nose male dječake kao mamine maze jer oni samo žele ljubav, toplinu i prihvaćenost. A i ne zaboravite da majka na svog sina i dalje tijekom života ima velik utjecaj, zato ju ne pokušavajte pobijediti već pridobiti!

 

View this post on Instagram

 

#love is all you need…

A post shared by Taylor Smith (@tayylorrae_) on


Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar