Evo koja 3 horoskopska znaka su najbolje supruge!

Ako ste iole proučavali horoskop, onda znate da svaki horoskopski znak ima svoje adute i slabosti. Baš kao što se karakteristike koje prevladavaju kod svakog znaka mogu predvidjeti, tako se mogu predvidjeti i uloge koje im najbolje odgovaraju.

A ovo su tri znaka koja se najbolje snalaze u ulogama suprugaJ

Žena rak

Uopće započinjanje veze sa ženom rakom je izuzetno teško. Iako svoje srce otvoreno nudi, ima tendenciju otjerati potencijalne udvarače na početku veze jer se boji da će biti povrijeđena. Međutim jednom kada ju pridobijete, upoznat ćete takvu ljubav koju ćete rijetko sresti. Ona će sve napraviti za vas samo da vam izvuče osmijeh na lice. Rakovi inače imaju osobinu da se brinu za ljude koji su im dragi i da ih čine sretnima.

Unatoč njenoj dramatičnij prirodi, učiniti će sve što je u njenoj moći kako bi vaša veza bila puna ljubavi.

Žena vodenjak

Žene vodenjaci su u početku veze na velikom oprezu jer izuzetno cijene svoju neovisnost. One žele sve ‘raditi po svom’ i ne žele se toga odreći. Ali jednom kada vam se predaju, predane su vam cijeli svoj život. Krasi ih ‘nadnaravna’ lojalnost. Od nje možete očekivati potpunu iskrenost, povjerenje i nadasve ljubav.

Prihvatiti će sve vaše nedostatke i slabosti, jer gledajući njenim očima to su sve osobine koje ona obožava na vama, premda je prektitična prema sebi i teško prihvaća svoje nesavršenosti.

Žena lav

Najveća prepreka na koju ćete naići u vezi sa ženom lavicom je njena pretjerana potreba za kontrolom. Voli da radi po svom i ne prihvaća ‘ne’. Na svu sreću, tu potrebu tijekom vremena nauči kontrolirati.

Lavice su jake žene koje se srčano bore za svoje muškarce. Jako su strastvene i ne dopuštaju nikom da stane na put njihovoj ljubavi. Potpuno su predane svom partneru, pokazati će mu lojalnost kakvu nikada prije nije iskusio.

Ako se namjeravate oženiti za neki od ovih znakova, čeka vas prava ljubav!

Izvor: Cover Style

 

Midas Widget

Ostavite komentar