Evo kako prepoznati onog PRAVOG!

Kada u tvoj život stigne Gospodin Savršeni, znat ćeš da je to muškarac kojeg trebaš čvrsto zagrliti i nikada ga ne pustiti. A mi ćemo ti pomoći da ga prepoznaš! Saznaj osam glavnih karakteristika po kojima ćeš znati da je ON baš pravi ZA TEBE!

Mnogi od vas su sigurno duboko razočarani, mnogi su prošli ružna iskustva koja se lako ne zaboravljaju. Možda su neki od vas čak i odustali od ‘prave ljubavi’ uvjereni kako ‘onaj pravi puškarac’ ne postoji. Tu ćemo vas zaustaviti i reći da bez obzira na trenutnu društvenu klimu u kojoj vlada užitak i profit, ipak postoje stare vrijednosti poput iskrenosti, ljubaznosti i pravednosti koje su itekako žive među nama. Tako da, dobri muškarci postoje, možda ih je teže naći ili naletiti na njih, ali ipak postoje.

Evo  nekoliko karakteristika po kojima ćete prepoznati ‘dobre’ muškarce:

  • On će vam jasno dati do znanja koje su mu namjere – dobar, iskren muškarac vas nikada neće ostaviti u nekoj sumnji, on se ne boji otvoriti se pred vama i otkriti svoje osjećaje.
  • Podržava vaše snove i želje – dobar muškarac će uvijek biti vaša podrška. Njega neće zastrašiti vaš uspjeh, naprotiv on će biti ponosan i sretan zbog vas.
  • On zna kako su bitne ‘one male sitnice’ koje nas vesele – muškarac koji će zapamtiti neke detalje kod vas koje su možda drugima čak i čudne, čini ga pravim muškarcem za vas.
  • Drži do vaše obitelji i prijatelja – kada muškarac iskreno mari za osobe koje su vama bitne, zagrlite ga čvrsto i nikada ga nemojte pustiti.
  • Uz njega se osjećate sigurno – kada dobijete onaj osjećaj da ste našli ‘dom’ u osobi, dobili ste sve. Jako je teško naći osobu koja će vam ponuditi svoju dušu i pružiti vam ‘sigurno mjesto’ u svom zagrljaju. Kad to nađete, našli ste svoju savršenu polovicu.
  • Voli vas upravo takvu kakva jeste – cijeni to što ste drugačiji i voli vaše nedostatke, vaše nesavršenosti vas čine upravo savršenom za njega.
  • Prema svima se odnosi sa poštovanjem – to puno govori o njemu, kako se ponaša prema ljudima od kojih nema uopće nikakvu korist.
  • U potpunosti je iskren i otvoren prema vama – svjestan je da je iskrenost i otvorenost temelj svake zdrave veze. On zna da se međusobno povjerenje gradi strpljivo i polako.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar