Evo čega bi se podhitno trebale odreći ove godine kako bi zablistale!

Spavanje s make-upom

Ponekad, sama pomisao na čišćenje može biti iscrpljujuća. U takvim prilikama, skinite šminku iz vlastitog kreveta. Maramice za čišćenje pospremite za takve prilike pored kreveta u noćnom ormariću. Neutrogenini paketići tretiraju sve, od suhe kože do izbijanja prištića, a mogu čak ukloniti vodootpornu maskaru, dok su Burt’s Bees maramice bogate vitaminima i obogaćene bijelim čajem. Korresove maramice za uklanjanje šminke prepune su omekšavajućih bjelančevina mlijeka, umirujuće kamilice i ulja za pojačavanje hidratacije – u slučaju da ste i previše lijeni za nanošenje hidratantne kreme.

 

View this post on Instagram

 

#SundaySkincare. End the weekend with this Greek Yoghurt nourishing duo

A post shared by KORRES US & Canada (@korres.skincare) on


https://www.korresusa.com/skincare/cleansers-and-scrubs/milk-protein-cleansing-wipes

Zaboravljanje nanošenja svakodnevne zaštitne kreme od UVA i UVB zraka

Uz izloženost UVA i UVB zračenju na najvišoj razini, krema za sunčanje trebala bi biti jednako dio jutarnje rutine kao i pranje zuba. Ako krema koju koristite nema zaštitu, onda se pobrinite da puder koji koristite ima zaštitu.


https://www.sephora.com/product/touche-eclat-le-teint-radiance-awakening-foundation-spf-22-P405083?icid2=products%20grid:p405083:product&om_mmc=aff-linkshare-redirect-TnL5HPStwNw&c3ch=Linkshare&c3nid=TnL5HPStwNw&affid=TnL5HPStwNw-CFvDMsU_QQ9HOY_4wC5U9Q&ranEAID=TnL5HPStwNw&ranMID=2417&ranSiteID=TnL5HPStwNw-CFvDMsU_QQ9HOY_4wC5U9Q&ranLinkID=10-1&browserdefault=true

Prekomjerno isčupane obrve

Izbjegavajte tanke obrve ove godine. Potrudite se da izgledaju što prirodnije. Suptilno ispunite nedostatak dlačica kako bi dobile prirodniji ‘look’.

 

View this post on Instagram

 

Our must-have to finish any look: Brow liner #10 to define and Brow gel #15 to set. And don’t forget Masacra! 😉

A post shared by MAKE UP FOR EVER OFFICIAL (@makeupforeverofficial) on


https://www.sephora.com/product/brow-liner-P417176?icid2=products%20grid:p417176:product&skuId=1911270&om_mmc=aff-linkshare-redirect-TnL5HPStwNw&c3ch=Linkshare&c3nid=TnL5HPStwNw&affid=TnL5HPStwNw-_4QtPUBq5R4Y7M600Ms5mQ&ranEAID=TnL5HPStwNw&ranMID=2417&ranSiteID=TnL5HPStwNw-_4QtPUBq5R4Y7M600Ms5mQ&ranLinkID=10-1&browserdefault=true

Zanemarivanje noktiju

Ovo može biti godina prihvaćanja vaših takozvanih nesavršenosti (prirodna kosa i sirova koža dokazuju svoju višegodišnju privlačnost, ali vaši nokti ne moraju biti jedna od njih. Tenovertenovi lakovi dolaze u neutralnim tonovima od mesa, koji se usklađuju s prirodnom bojom noktiju, čineći tako zarezanu boju manje zamjetljivom.

murray

Prevelik razmak između šišanja

Ako ne odlazite redovno na šišanje vrhova, onda kvalitetno njegujte kosu. Hranjivi serum za kosu održava zdravlje, dužinu i snagu vaše kose između posjeta salonu. John Friedin regenerator za zaštitu štiti od oštećenja uzrokovanog toplinom i daje dnevnu dozu hidratacije za živahni sjaj.


https://www.johnfrieda.com/en-us/products/frizz-ease/leave-in-conditioner-spray/

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar