Eva Herzigova u novoj Yamamay kampanji Sculpt light

Yamamay_Breathable triangle bra SPACE_229,00kn_Briefs SPACE_129,00kn, Yamamay_Shaping body Sculpt Light_425,00kn, Yamamay_Principessa Push-up bra_305,00kn

Yamamay predstavlja redizajnirane Basic linije donjeg rublja za oblikovanje tijela

 

View this post on Instagram

 

I really don’t need you. I really need my #SpaceBra – @evaherzigova Ph. @giampaolosgura #MyConfidentBeauty #Basic #FW18 #BasicCollection

A post shared by Yamamay (@yamamayofficial) on

Eva Herzigova, jedna od najpoznatijih žena u svijetu modela, zaštitno je lice nove Yamamay redizajnirane Basic kolekcije.

 

View this post on Instagram

 

Live your beauty in your own way, like @evaherzigova. Choose #Principessa bra. #MyConfidentBeauty #Basic #BasicCollection #FW18

A post shared by Yamamay (@yamamayofficial) on

Eva Herzigova postala je sinonim za žene koje su pune samopouzdanja te svakodnevno žive svoju ljepotu. Žene ne žele biti lijepe samo za druge; briga i posvećenost svome tijelu postale su način na koji se pokazuje ljubav prema sebi.

 

View this post on Instagram

 

Beauty begins the moment you decide to be yourself, like @evaherzigova. #MyConfidentBeauty #Basic #BasicCollection #FW18 Ph @giampaolosgura

A post shared by Yamamay (@yamamayofficial) on

Uvjerenje da žene žele biti lijepe kako bi ugodile muškarcima ili privukle njihovu pozornost je zastarjelo. S druge strane, danas se žene potiču da budu svjesne svoga tijela te da svoju ljepotu cijene kao vrlinu koju trebaju čuvati i njegovati s posebnom pažnjom.

Yamamay za ovu kampanju koristi novi slogan “Hey Girls!”, koji je osmislila sama Eva Herzigova, s ciljem da to bude poziv modernim, zaposlenim i uspješnim ženama, ženama kod kuće i na poslu, ljubaznim, hrabrim i uistinu samouvjerenim ženama.

Također, kako bi se naglasila najintimnija dimenzija svake žene te potaknuo osobni “feel good” osjećaj, Yamamay je hashtag #confidentbeauty transformirao u novi i prigodniji hashtag #MYCONFIDENTBEAUTY.

Novi koncept odnosi se na lakoću, koja dolazi uz inovacije, tehnologiju i udobnost.

Tri inovativne Basic linije: SCULPT LIGHT, PRINCIPESSA i SPACE – predstavljaju lakoću koja dolazi u različitim oblicima i formama.

Komade iz Sculpt Light linije, osim inovativne tkanine, karakterizira sužavanje i oblikovanje siluete te osjećaj ugode koji prati svaki ženski pokret.

Linija Principessa pruža osjećaj druge kože, lagana je i udobna te izrađena od izuzetno mekane tkanine. Uz glatku i senzualnu  teksturu osjećat ćete se poput prave princeze.

Najtanji i najprozračniji grudnjak na svijetu dolazi u Space liniji. Radi se o revolucionarnom komadu izrađenom od inovativne 3D Spacer tkanine, koja nježno obuhvaća grudi te pruža osjećaj udobnosti i slobode pokreta. 

Midas Widget

Ostavite komentar