Essentials by ARTISTRY™ uz višestruku zaštitu i osvježenje kože

Essentials by ARTISTRY™

Linija proizvoda Essentials namijenjena je jednostavnoj, brzoj i efikasnoj njezi svih tipova kože, proizvedena od bilja s visokim udjelom ekstrakta Acerola trešanja bogatih antioksidansima i vitaminom C, te omogućuje potpunu hidrataciju i zaštitu.Lagani i nemasni novi essentials by ARTISTRY losion pruža zaštitu od UVB-/UVA-zraka sa zaštitnim faktorom 30 i nasljednik je  essentials by ARTISTRY hidratantnog losiona. Sadrži formulu s kokosovom vodom koja hrani i vlaži kožu. Ovaj ekskluzivni proizvod za zaštitu od sunca na osnovi minerala sadrži cinkov oksid i cink PCA, koji apsorbiraju prekomjernu masnoću. Losion pruža osjećaj svježine, lakoće i ugode te omogućuje disanje kože, a koža je hidratizirana cijeli dan. Ne sadrži jake voskove i ulja koja začepljuju pore. Jednostavna, ali ipak učinkovita zaštita od štetnog UV zračenja.

Savršeno nadopunjava ostale essentials by ARTISTRY proizvode kojom u 3 koraka možete dovesti kožu savršene čistoće, njege i hidratacije.

Odgovara svakom tipu kože i svim dobnim skupinama.

Amway ARTISTRY proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

M.Z.

Sljedeći članak >
Avon, vi i sunce!

Ostavite komentar