essence nas vodi u Tokio!

U novoj trendovskoj kolekciji “happy kawaii” riječ je o japanskoj metropoli poznatoj po slatkom i ludom svijetu. Inovativni beauty proizvodi slatkog dizajna ambalaže prezentiraju tipičan kawaii stil. Trendovski proizvodi jamče dobro raspoloženje i osiguravaju poseban faktor za dizajn noktiju kao i za make-up naglaske.

Neonska svjetla, pastelne trgovine i slatka kawaii hrana – dobrodošli u Tokio! U novoj trendovskoj kolekciji “happykawaii”,riječ je o japanskoj metropoli poznatoj po slatkom i ludom svijetu.  Inovativni beauty proizvodi slatkog dizajna ambalaže prezentiraju tipičan kawaii stilu. Trendovski proizvodi jamče dobro raspoloženje i osiguravaju poseban preslatki faktor za dizajn noktiju kao i za make-up naglaske.

čarape – Super slatke čarape modernog dizajna koji je još istaknutiji kada se nose cipele. Napravljene od laganog i ugodnog materijala, jedna veličina.
01 muffin compares to you

Paleta sjenila – Dvije highlighter nijanse i četiri sjenila s različitim efektima stvaraju jedinstven smokeyeyes. Svilenkasto-mekana tekstura lako se nanosi i blenda. A slatki donut dizajn sigurno će te staviti u dobro raspoloženju! 01 calories donut count!

Kreda za kosu – Postavi trenutne naglaske na vrhove kose, duž pramena ili po cijeloj kosi pomoću krede za kosu. Zahvaljujući klip mehanizmu rukovanje i aplikacije je brza i jednostavna. Boja se ispire šamponom za kosu.

4-way rašpica za nokte – Jedinstvena rašpica za nokte upakirana u slatkoj kutijici omogućava uredne nokte u samo nekoliko jednostavnih koraka. 01 what do you milk?

Naljepnice za tijelo i nokte – Samoljepljive naljepnice se mogu nanositi na nokte ili na lice i tijelo kao make-up dodatak. Slatki kawaii dizajn postavlja slatke naglaske i sigurno će izmamiti osmijeh na licu.

3D nail topping dekoracije za nokte – Šarene šljokice koje podsjećaju na omiljenu krafnu ili slatku kawaii hranu zasigurno će zasladiti bilo koji oblik noktiju. 3D ukrasi za nokte dodaju slatki dizajn na nokte. Jednostavno nanesi na lak za nokte dok je još vlažan, ostavi da se osuši i potom nanesi nadlak.

colour changing blush  – „slatki obrazi” jednostavno ih je postići pomoću zelenog rumenila u stiku koji se prilikom nanošenja na obraze pretvara u rozu.
01 happiness is ice cream!

Odstranjivač ruža – Skriveno unutar super slatke ambalaže mlijeka, nalazi se odstranjivač ruža s inovativnom teksturom! Koristi se s vodom i pamučnom blazinicom, oslobađa usne svih boja ruža bez sušenja. 01 love in a bottle (of milk)

essence trendovska kolekcija  “happy kawaii”, ” je dostupna na prodajnim mjestima Dm-a do isteka zaliha.

ess.TE happy kawaii lak za nokte 01 12.90 kn
ess.TE happy kawaii lak za nokte 02 12.90 kn
ess.TE happy kawaii lak za nokte 03 12.90 kn
ess.TE happy kawaii 3D šljokice za nokte 01 12.90 kn
ess.TE happy kawaii 3D šljokice za nokte 02 12.90 kn
ess.TE happy kawaii 4w rašpica za nokte 01 12.90 kn
ess.TE happy kawaii naljepnice za nokte i lice 15.90 kn
ess.TE happy kawaii paleta sjenila za oči 01 42.90 kn
ess.TE happy kawaii odrstranjvač ruža 01 21.90 kn
ess.TE happy kawaii col.ch.rumenenilo 01 23.90 kn
ess.TE happy kawaii kreda za kosu01 34.90 kn
ess.TE happy kawaii čarape 01 25.90 kn

Ostavite komentar