Erogene zone muškog tijela za koje niste znali

Uvijek je ekstra seksi kada znate da svog muškarca možete dovesti do divljeg zadovoljstva. Otkrijte kako upaliti lampice na njegovim ne tako očitim erogenim zonama.

Ako želiš svom partneru pružiti čisto zadovoljstvo, probaj se poigrati sa još par mjesta na njegovom tijelu osim penisa i priuštiti mu užitak za koji ćete moliti reprizu.

1. Usne

Stvar ljubljenja je u tome što to nikada ne smijete uzimati zdravo za gotovo, već uživati ​​u svakom trenutku. Prenesena strast ga uzbuđuje i stvara raspoloženje za divlju noć.

2. Vrat

Vrat je pun živčanih završetaka koji možete iskoristiti. Posvetite se malo stražnjem dijelu vrata. Neki muškarci vole kada nježno gurnete nokte točno ispod njihove kose.

3. Uši

Zavedite ga senzualnim riječima i upotrijebite ušne kapke kako biste ga uzbudili. Bilo da koristite prste, usne ili zube, budite nježni i sigurno ćete dobiti zadovoljavajući ishod.

4. Ruke

Masaža i milovanje ruku ili stopala mogu biti vatrena iskra za vruću noć, posebno ako pokušate sisati vrhove prstiju na sugestivan način. Njegova mašta će poletjeti na pravi put.

5. Bradavice

Iako nisu svi muškarci tako osjetljivi, ali bradavice bi ga mogle izluditi gotovo jednako kao i kod žena.

6. Stražnji dio koljena

Kao općenito pravilo, točke na čovjekovom tijelu na kojima ne raste puno dlaka imaju vrlo osjetljivu kožu. Ovo se odnosi na stražnju stranu koljena. Sve dok ga ne pokušavate škakljati, siguran je potez da pojačate vrućinu.

7. Unutrašnjost bedara

Jednostavan dodir povest će ga korak bliže rubu.

8. Donji dio trbuha (područje pojasa)

Također glavno erotsko mjesto bilo kojeg muškarca. Prepuno je živčanih završetaka i možete ga natjerati da drhti od zadovoljstva kad ga milujete.

9. Stisnite ga između gornjeg dijela bedara i stražnjice

Jeste li znali da je tanka linija koja povezuje gornji dio bedara s stražnjicom jedno od mjesta koje će uzbuditi vašeg partnera? Ovo mjesto je osjetljivo na bilo koju vrstu dodira, pa ga ne zaboravite za vrijeme predigre.

11. Penis

Penis je poznat kao NAJ osjetljivija muška erogena zona. Međutim, može se podijeliti na četiri glavna područja. Svako od ovih područja treba drugačiju vrstu stimulacije. – Glava najbolje reagira na trenje, usisavanje i toplinu. – Donja strana penisa, milovanje i trenje je put koji vas vodi prema pobjedi. – Područje koje se nalazi točno ispod glave na donjoj strani nevjerojatno je osjetljivo za muškarce i može biti izuzetno uzbudljivo za njega ako se počnete igrati. – Baza je najmanje osjetljivi dio penisa, pa je potrebno malo pritiska, a intenzitet vam može sugerirati dragi.

12. Skrotum

Mnogo žena ima zabludu da su testisi vruća mjesta za muškarce, ali istina je da to nisu testisi, već tkivo koje ih okružuje. U stvari, ako se usredotočite na testise, to može biti poprilično bolno za njega. To znači da je presudno pažljivo rukovati s ovom seksualnom zonom. Za dodatni užitak idite na središnju liniju koja se proteže po sredini.

13. G-točka

Da, muškarci imaju G-točku poput žena, neki je čak nazivaju i P-Spotom, kao kod prostate. Žlijezda unutar njegovog tijela koja se nalazi iza testisa može njegov orgazam učiniti mnogo snažnijim kada se potakne. Ali, budući da je iznutra, nije lako doći do nje. Jedan način da se to postigne bilo bi kroz njegov analni otvor, ali nisu svi muškarci za to, tako da o tome morate prethodno razgovarati s njim.

14. Međica (perineum)

Ovo je područje između njegovog skrotuma i analnog otvora, koje se nalazi na suprotnom kraju njegove prostate. To znači da kad ga nježno masirate, možete posredno potaknuti njegovu G-točku. Ipak budite oprezni, vaš se partner također može protiviti prelasku te linije, zato polako nastavite i čitajte njegove reakcije.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar