EROGENE ZONE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike, fizičke i karakterne, no zanimljivo je to da svaki znak ima određena mjesta na tijelu koja na dodir u njemu izazivaju navalu strasti. Bilo da ste tek na početku veze, a ti ga želiš zavesti i pokazati mu kako si majstorica pružanja užitaka, ili ste duže već u vezi te ju želiš na neki način osvježiti i začiniti, možda je vrijeme da ti otkrijemo novu tajnu zavođenja svoga muškarca. Pronađi horoskopski znak svoga partnera i otkrij što najviše voli ili, još bolje, otkrij mu što obožava, a da nije bio ni svjestan.

Ovan, samouvjeren i vatren znak, posebno je osjetljiv na dodire na područjima glave, posebno lica. Zato, sljedeći put možeš svome dragome proći prstima po kosi ili mu pružiti laganu masažu glave. Također, nećeš pogriješiti ako mu nešto lagano šapneš u uho, onako u prolazu ili dok je zauzet, a ti želiš pažnju. Ovnovi vole i kada im se dodiruje brada, ako je imaju, a time mu i podižeš samopouzdanje pokazujući da ti se sviđa njegova odvažnost da pušta bradu. Ako mu jasno želiš dati do znanja da ga želiš poljubiti, dodiruj mu usne lagano prstima te pusti njega da te poljubi jer odvažni ovnovi vole preuzeti inicijativu.

Bik se smatra jako poželjnim muškarcem za vezu zbog svoje opuštenosti i privrženosti, no i jako su strastveni znakovi. Ono što bikove posebno uzbuđuje su dodiri po vratu. Kada ga dodirneš po kosi ili licu, lagano samo spusti ruke prema dolje. Ako pak želiš prijeći na ozbiljnije, započni predigru strasnim poljupcima po vratu. Bik je inače dosta senzualan znak, a takvim poljupcima po svojoj erogenoj zoni sigurno neće moći odoljeti. Ostavi mu i ljubavne ugrize koji će ga sutradan, kada ih ugleda u ogledalu, natjerati da opet poželi tebe.

Blizanci vole da ima se dodiruju šake i ruke. To ne iznenađuje s obzirom da često gestikuliraju dok pričaju. Dok sjedite za stolom, obavezno mu dodiruj ruke ili lagano nasloni svoju ruku na njegovu. Dok šetate, uhvati ga za ruku ili „slučajno“ u hodu dodiruj svojom rukom njegovu. Kada pređete na predigru, uzmi njegove ruke te ih položi sama na dijelove svoga tijela te mu s vremena na vrijeme i lagano poljubi prste i prisloni na svoje usne. Ovaj čin će sigurno potaknuti blizanca na akciju.

Rakovi su najnježniji i najosjetljiviji znak zodijaka te zato vole polagano i nježno milovanje, a najviše ljubljenje. Jako dobro se ljube te koriste mnogo jezika i zato im je jako bitno da se u tome slažete. Kada dođete do spavaće sobe, ili gdje god već volite, nježno mu položite ruke na njegove grudi. Koža oko grudi im je osjetljiva te će im iznimno odgovarati vaše maženje njihovih prsa ili lagano dodirivanje bradavica. Kada primijetiš da se zagrijao, možeš mu lagano i povući bradavice te ga u isto vrijeme strasno poljubiti što će ga natjerati da prekorači sve granice.

Lavovi su možda najčešći posjetitelji spa centara jer obožavaju masaže. Naime, dosta su osjetljivi na leđa te uživaju kada im se stimuliraju leđni živci. Vrlo je jednostavno za tebe zavesti lava. Samo mu pruži najobičniju masažu, ako ste vani, a kada se pronađete sami negdje, ponudi se izmasirati mu s eteričnim uljima cijela leđa te obvezno uključi i ramena i donji dio leđa što će ga posebno uzbuditi. Ako se vidite na kratko, a želiš ostaviti značajan dojam, lagano ga rukom potapšaj po ramenima te ruku spontano spusti niz leđa, vjeruj nam, zapamtit će taj čin iako se čini nebitnim.

Djevica, uglavnom suzdržan znak, no poprilično perverzan kada se osjeća slobodnim, opustit će se dodirima po trbuhu. Možeš ga, ako je zgodan muškarac, kao izgovor tražiti da opipaš njegove „pločice“, a on će zasigurno poželjeti nešto više. Ako sjedite ili ležite jedno kraj drugoga, dovoljno je da položiš svoju glavu na njegov trbuh ili jednostavno nasloniš ruku. U predigri možeš prstom prelaziti oko njegova pupka ili ako se skupa tuširate tušem prelaziti preko njegova trbuha. Te geste će sigurno ohrabriti djevici te će zanemariti svoje česte blokade.

Vaga reagira na dodire po donjim leđima i stražnjici. Svoga muškarca vagu možeš lagano u šali, ako sumnjaš kako bi reagirao u suprotnom, udariti po stražnjici, no mi smo sigurni da će reagirati pozitivno. U hodu ili dok stojite jedno pored drugoga, dodiruj mu donji dio leđa te spuštaj ruke prema stražnjici ili stavi ruku u njegov džep na hlačama. Za vrijeme predigre pokušaj ga uhvatiti ili ogrepsti po stražnjici i to će ga navesti da potpuno preuzme kontrolu nad tobom. Ako primijetiš da mu se to dopada, za vrijeme seksa što češće dodiruj njegovu stražnjicu.

Škorpion je izrazito seksualan znak te ga neće biti teško zavesti, ne kažemo da je lak, ali sigurno si se već uvjerila da ga ne treba mnogo zagrijavati za seks, što je u ovom slučaju za tebe plus. Zvučat će pomalo prozirno, no njihova najosjetljivija točka je područje genitalija. Ako mu direktno želiš dati do znanja da želiš više od ćaskanja, stavi ruke na unutrašnjost njegovih butina. Ako pak nisi toliko odvažna za direktnost, „slučajno“ mu prolij piće po hlačama (sigurno pretpostavljaš da je poželjno da se ponudiš pobrisati). Svakako, kada ste sami možeš odmah prijeći na dodirivanje međunožja, reakciju vatrenog škorpiona na to već znaš.

Strijelac je avanturistički znak kojega bi prvo trebalo odvesti na neko zanimljivo mjesto, a izbjegavati običan restoran ili krevet da mu se podigne uzbuđenje. Zatim, obratiti pažnju na dodirivanje njegovih bokova, ovo je lakše izvesti na ženama strijelcima, no moguće je i na muškarcima , a da ne izgleda čudno. Dok sjedite, stavi mu ruke na bedra te lagano prolazi put kukova. Idealno bi bilo, ako ste u prisnijem odnosu, izmasirati mu unutarnja bedra i bokove, a za vrijeme seksa ga čvrsto držati za bokove. Posebno će reagirati na grebanje noktima po tom dijelu.

Jarac je iznimno strastven znak, iako tako možda ne djeluje na početku upoznavanja. Osjetljiv je na koljena što je poprilično zahvalno. Spontano mu dok pričaš položi nekoliko puta ruke na koljeno čime će te početi zainteresiranije gledati, a bilo bi idealno da sjediš na njemu i pridržavaš se za njegova koljena, posebno za stražnju stranu koja je osjetljivija jer je koža tanja. Oni vole osjetiti i dodir tvojih bradavica bilo gdje po tijelu te će ih ovo, bez obzira na veličinu grudi, definitivno izludjeti.

Vodenjak je zanimljiv znak po pitanju seksa jer voli eksperimentirati. Zajedničko svim muškim vodenjacima je osjetljivost na donji dio nogu, posebno listove te gležnjeve. U početku mu lagano položi svoje nogu uz njegove te pokušaj, što je više moguće, pomicati ih uz njegove. Za predigru bi mogla predložiti masažu stopala te obuhvatiti donji dio nogu ili ga jednostavno grepsti po nogama. U seksu također pokušaj ostvariti što češći kontakt s gležnjevima što će u njemu pobuditi veću strast i sigurno uzbudljiviji seks.

Ribe su nježni znakovi koji uživaju u masažama stopala. Stopala su inače škakljiva na dodir, a muškarcima ribama stimuliranje živaca na stopalima definitivno dovodi do ludila. Teško u početku možeš dodirivati njegova stopala, osim ako ne šeta bos ili ste možda na plaži, ali zato kasnije možeš svašta ovisno o tome koliko se slobodno osjećaš. Bilo kakav dodir, masaža, poljupci ili postavljanje njegovih stopala na svoje dijelove tijela, muškarca ribu navodi na to da ti pruži nezaboravnu noć.

Midas Widget

Ostavite komentar