Emporio Armani donosi novu ljubavnu priču! ONA je savršeno ženstvena, a ON je raskošno muževan!

Giorgio Armani je 1998. kreirao prve mirise za Emporio Armani, urbanu i eksperimentalniju verziju matičnog branda koji odiše mladošću, slobodom i pozitivnom energijom.

Nakon dugog niza godina, na scenu nastupaju dva nova mirisa koji odražavaju suvremeni način života i obraćaju se novoj generaciji:

BECAUSE IT’S YOU & STRONGER WITH YOU

Dva naziva – dvije fraze kojima započinje ljubavni dijalog predstavljen u nizu kratkih filmova redatelja Fabiena Constanta, u kojima glavne uloge tumače mladi i talentirani glumci Matilda Lutz i James Jagger.

Ideja je bila ispričati priču o moći ljubavi, energiji istinske povezanosti i nadahnjujućoj snazi zajedništva. O mladiću i djevojci koji se vole svakim dijelom svoga bića, o njihovoj vječnoj ljubavi. Ne o prolaznoj romansi, već o dugogodišnjoj vezi.

Za nju / BECAUSE IT’S YOU – Njezin je miris radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv – poput elegantne kombinacije nerolija i zrele maline. Miris se poigrava njezinim zavodljivim moćima poput igre vanilije i mošusa, otkrivajući nevjerojatnu senzualnost.

Hrabar i upečatljiv, njezin miris izražava snažnu želju da se najdražoj osobi izjavi ljubav: BECAUSE IT’S YOU.

Za njega / STRONGER WITH YOU – On je – nepredvidljiv i originalan, poput pikantnog akorda u gornjim notama – spoja kardamoma, ružičastog papra i listova ljubičice. Zrači urođenom elegancijom i mladenačkom ležernošću, koje odražava nota kadulje u srcu mirisa.

U komunikaciju unosi dozu senzualnosti, baš poput magnetično privlačnog spoja note Vanilla Jungle Essence™ i slatkog akorda kestena: STRONGER WITH YOU.

Matilda i James glume Lauru i Paula, par koji svaki dan iskušava snagu svoje ljubavi. Priča se odigrava u samom centru velike svjetske metropole i prikazuje ljubavnu priču 21. stoljeća. Matilda i James doživljavaju ljubav koja ih čini jačima i zbog koje im sve izgleda moguće – ljubav koja ih pokreće i mijenja nabolje, širi perspektivu i čini ispunjenijim osobama. Baš poput zaštitnog znaka branda Emporio Armani: „Odabrali smo orla zbog toga što smo znali da će ljudi odmah razumjeti što on simbolizira – želju za dosizanjem nebeskih visina“, pojašnjava Giorgio Armani.

Zajedno možemo letjeti do nebeskih visina, zajedno smo nezaustavljivi. Filmovi prikazuju tri crtice iz života u kojima Paul i Laura svaku situaciju pretvaraju u pozitivno iskustvo ispunjeno hedonizmom. Naslovi zvuče poput „ljubavne mantre“, koja im daje nesvakidašnju moć i vjeru u ljubav koja raste svakim danom.

Ovo je novi dijalog između muškarca i žene: suvremen, pozitivan i uravnotežen.

Donosimo seriju videa Together Stronger > Armani you don’t know:
„Za mene je Emporio još od samog početka omiljeni medij za ‘ispitivanje terena’. Promatrajući svakodnevni život, otkrivam u kojem smjeru valja krenuti. Iako je prožima mladenački duh, kolekcija nije namijenjena isključivo dvadesetogodišnjacima, već i onima koji se žele osjećati mladima bez obzira na godine te pritom zadržati profinjenost i eleganciju.“

Giorgio Armani

Novi mirisi biti će dostupni u parfumerijama od 17. srpnja.

EMPORIO SHE EDP  – Parfemska voda u spreju 391 kn (30 ml)
EMPORIO SHE EDP – Parfemska voda u spreju 564 kn (50 ml)
EMPORIO SHE EDP  – Parfemska voda u spreju – 100 ml – 775 kn
EMPO SHE LAIT FL Mlijeko za tijelo 200 ml – 313 kn
EMPORIO SHE GEL DOUCHE FL Gel za tuširanje 200 ml – 290 kn
EMPORIO HE EDT Toaletna voda u spreju 30 ml – 375 kn
EMPORIO HE EDT Toaletna voda u spreju  50 ml – 458 kn
EMPORIO HE EDT Toaletna voda u spreju 100 ml 627 kn
EMPORIO HE GEL DOUCHE Gel za tuširanje 200 ml – 258 kn
EMPORIO HE SOIN BARBE TOS Hidratantna mirisna njega za bradu 75 ml – 195 kn

A.M.

Midas Widget

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Lill Lilly 07/15/2017 u 15:31 - Reply

    Emporio su moji omiljeni jedva čekam da ga pomirišem

Ostavite komentar