ELSA HOSK U ULOZI NOVE AMBASADORICE BRANDA BIOTHERM

biotherm1

Biotherm s oduševljenjem predstavlja svoju novu ambasadoricu – anđelicu kuće Victoria’s Secret Elsu Hosk.

biottherm3Top model i sportašica savršeno utjelovljuje Biothermovu filozofiju Live More. „Biothermove su vrijednosti u potpunoj sukladnosti s mojom životnom filozofijom: živi život punim plućima. Biti ambasadorica ovog branda iznimna je čast“, kaže dvadesetsedmogodišnja zvijezda.

S formulacijama za svaki tip kože i stil života, Biotherm u potpunosti ispunjava potrebe Elsinog nordijskog tena i ubrzanog poslovnog ritma. „Imam tipično švedsku svijetlu put, a zbog posla sam često izložena suncu i nosim dosta šminke“, kaže Elsa. „Stoga su mi potrebna rješenja za njegu kože koja zaista pružaju vidljive rezultate, a Biotherm je idealan odabir.“

Pridruživši se elitnom timu Biothermovih modela-sportaša, Elsa predstavlja novu generaciju žena kojima su vrhunska forma i zdravlje sinonim ljepote. „Postala sam sportašica prije no što sam započela karijeru modela pa se i danas bavim brojnim sportovima, poput boksa i pilatesa. Biotherm razumije moj životni stil, a to je stil aktivne žene“, nastavlja Elsa.

„Kao model i aktivnu sportašicu, Elsu krasi vrlo dinamičan tip ljepote. Stoga savršeno utjelovljuje Biothermov pristup ljepoti koja se temelji na dobroj formi i zdravlju“, kaže David Fridlevski, glavni direktor Biotherma.

Elsa Hosk će u srpnju prvi puta nastupiti u ulozi Biothermove ambasadorice na Instagramu @BIOTHERM. Model s adresom u New Yorku pridružuje se Biothermovom timu Live More, u kojemu su i supermodel Christy Turlington Burns i Viktorijina anđelica Candice Swanepoel.

Zastupat će Biothermove vodeće franšize na području njege kože, uključujući i njegov najprodavaniji moisturizer Aquasource.

Pratite Elsu Hosk na Instagramu: @HOSKELSA

Ostavite komentar