ELLA DVORNIK U NOVOJ BITEMYSTYLE KAMPANJI

za

Dizajner Zoran Aragović za svoj brand BiteMyStyle snimio je kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2016/17 nazvanu ellaBlackOut koju je prikazao na posljednjem Bipa Fashion.hr-u. Glavna zvijezda i ove Zoranove kampanje je Ella Dvornik, trendsetterica i popularna blogerica s kojom dizajner surađuje već duži niz godina i koju se često može vidjeti u njegovim kreacijama.

„S Ellom obožavam surađivati jer je pravi modni kameleon i zaista joj svaki stil savršeno pristaje. S njom su snimanja uvijek opuštena i sama često sugerira sa svojim idejama kako bi fotografije bile što bolje“ ističe Aragović. U novoj kolekciji dizajner je crnu boju i teksturu tkanine stavio u prvi plan. Na prvi dojam pomalo mračni i netipični Zoranov modni rukopis razbijaju vibrantne boje poput pink, plave, žute ili narančaste i upravo taj kolorit čini „scenu“ same kampanje. Jednostavnost scene u prvi plan stavlja samu odjeću i njezine kombinacije tekstura i slojevitosti dok model u pokretu prikazuje fluidnost odjeće.

Dizajner je ponovo udružio snage s već provjerenim timom tako da se je Ella ponovo našla ispred objektiva fotografkinje Karmen Poznić, neobične i maštovite frizure osmislila je Katica Topčić za Kevin Murphy a make up potpisuje Ivana Bilandžija Billy za Jean D’Arcel i Illamasqua.

Foto: Karmen Poznić

 

Midas Widget

Ostavite komentar