Ella Dvornik postala ambasadorica Honor brenda

Vrhunski pametni telefon Honor 8 postao je vjerni saveznik poznate blogerice Elle Dvornik

Konstantno postavljajući pred sebe nove izazove i hrabre odluke koje definiraju njen životni i profesionalni put, Ella Dvornik je postala pravo utjelovljenje marke Honor i slogana „For the brave“. Pridružila se tako globalnim ambasadorima Honor marke, kineskom glumcu Krisu Wu, francuskoj pjevačici Louane Emeri te sinu poznatog bivšeg nogometaša, Brooklynu Beckhamu.

Svaka generacija ima svoje idole, poglede na svijet i pravila, ali i one koji ih krše te stvaraju vlastita. Jedna od njih je i Ella kojoj je pametni telefon Honor 8 već na prvi utisak bio baš po mjeri, kao da je dizajniran posebno za nju. Telefon spaja izvanredan dizajn s vrhunskom brzinom, visokokvalitetnom kamerom i pametnim funkcijama, što ga čini savršenim uređajem za nekoga poput Elle kojoj su izgled i funkcionalnost uređaja bili na vrhu liste prioriteta.

S obzirom na to da ovaj pametni telefon ima dvostruku kameru s dva senzora od 12 MP – RGB senzor za boje i jednobojni senzor za detalje, ovaj telefon je savršen za sve vrte fotografije, što je i samoj Elli jako bitno, pa jezamijenila svoj profesionalni fotoaparat s Honorom 8 kojeg sada koristi za fotografiranje putovanja i snimanje video isječaka koje u visokoj kvaliteti redovito objavljuje na društvenim mrežama i blogu. U svijetu u kojem kameru okrećemo prema sebi, opcija Perfect Selfie na prednjoj kameri od 8 MPdobro je došla Elli koja nerijetko snima ‘tutoriale’ za šminkanje ili frizure.

Još jedna od odlika ovog telefona je i dugotrajna baterija koja Ellu, ali i sve Honor fanove  neće iznevjeriti pa bilo da putuje svijetom, snimate fotografije za svoj blog ili pišete nove postove u svakom trenutku može se osloniti na Honor 8.

Kako Ella Dvornik koristi Honor 8, pogledajte na poveznici.

Midas Widget

Ostavite komentar